zondag 28 december 2014

Beauty Wishlist 2015

                                       Wishlist 2015

Een wishlist heb ik wel vaker gemaakt. maar met het oog op 2015 leek het me wel leuk om een beauty wishlist voor 2015 te maken. Eens kijken wat ik volgend jaar rond deze tijd kan afstrepen, haha!


Too faced chocolate bar

Hij ziet er uit als een reep chocolade en hij ik las dat hij ook nog rùikt naar chocolade - Say What?!-. Daarbij moet de pigmentatie ook nog eens heel goed zijn. Klinkt als hèt perfecte palette. niet waar? Reden genoeg dus om hem een prominente plek op mijn wishlist te geven.

Mac Soft and Gentle

Deze mineralize skinfinish van MAC ziet eruit als een ware beauty. Hij zou je een mooie glow geven, iets wat iedereen - vooral in de winter- wel kan gebruiken. Ik heb er al zóveel goede verhalen over gehoord en gelezen, dat ik niet anders kon dan hem op mijn wishlist zetten.

Too faced shadow insurance 

Je kan nog zo mooie en goede oogschaduw hebben, maar zonder oogschaduwbasis blijft hij echt niet zo lang zitten. Een echte must dus. Ik gebruik de oogschaduwbasis van de Etos maar ik merk dat het ècht beter kan. Met deze van Too faced doe je heel lang dus de prijs valt mee, alleen de hoge verzendkosten houden me tegen.. Jammer!

Lancome foundation

Ik ben àltijd opzoek naar nog betere foundation. Maar die zijn duur. En ik moet van mezelf eerst de foundations opmaken die ik nu heb. Maar als die op zijn ga ik voor de foundation van Lancome. Ik heb de Teint Miracle geprobeerd en dat was echt de beste foundation die ik ooit heb gebruikt. Wauw! Maar nu hoorde ik dat de Teint idole ultra 24H ook super goed moet zijn. Hmm..

Chloé eau de parfum

Geurtjes kan een mens echt nooit genoeg hebben wat mij betreft. Alleen jammer dat de lekkerste gelijk zo duur zijn. Ik wil echt mijn stash uitbreiden met het 'gewone' Chloé geurtje. Ik heb ook hier een tester van gehad en ik werd er opslag dol op. Wat een heerlijke geur!

Dit waren een paar producten die ik ècht heel graag wil hebben. Maar natuurlijk is dit niet het allerbelangrijkste. Het allerhoogste op mijn wishlist staan natuurlijk geluk en gezondheid. Innerbeauty. Dingen die je niet kan kopen. Toch hoop ik stiekem dat we de staatsloterij winnen. Achja, wie niet?

Wat voor beautyproduct zou jij heel graag willen hebben? 

Liefs,

Denise

                                          Volg jij ons al op Instagram & Bloglovin'?

4 opmerkingen: