vrijdag 26 december 2014

Kerstdiary - Winter Efteling, Carpaccio en Cadeautjes


Zo, is kerst '14 alweer voorbij. Ik stapte dit jaar onder andere de wonderlijke wereld van de Efteling binnen. Samen met mijn ouders en zusje. Kijk je me?
Van wat ik me kan herinneren, hadden we deze eerste kerstdag voor het eerst geen kerstontbijt. Maar dat maakte de rest wel weer goed haha. We moesten op tijd weg, want we gingen naar... De Efteling!

Wat een prachtig park is dat toch. Druk en koud, maar zo mooi!
De winter Efteling is nòg mooier. Overal kraampjes met warme chocolademelk en winterse snacks.
En midden in het park staat een grote tent met een heuse schaatsbaan. Door de nepsneeuw die ze gebruikten hadden we toch nog een beetje een witte kerst! <3


Tegen 6 uur gingen we naar ons hotel. Het begon heel slecht weer te worden en Efteling's beroemdste attractie, de droomvlucht, bleek stil te liggen. Jammer! ( nog even credits naar mijn mama die meeging in de Python, waar ze zelf ( en ik ook hoor hihi) heel trots op is.) 

In het hotel  -Van der Valk Gilze-Tilburg-  bereidde we ons voor op een heerlijke kerstdiner
Als voorgerecht nam ik carpaccio, mijn hoofdgerecht was schnitzel en ik eindigde met een 'chocolade proeferij'. Ik krijg er spontaan weer zin in als ik dit zo zie. JumJum! 

Na een goede nacht slaap - fijn bed!!- schoven we aan voor het ontbijt. Ik heb af en toe wat moeite met ontbijten, zo vroeg eten is niet echt voor mij weggelegd geloof ik, maar dit zag er allemaal zo lekker uit, dat het opeens wel lukte, haha! Er was zelfs champagne. Dat heb ik nog nooit gezien bij een ontbijt. Het was trouwens wel erg lekker ;-).

Toen was het alweer tijd om naar huis te gaan. Thuis aangekomen - met de nodige tussenstops- lagen de kat èn de cadeautjes al op ons te wachten. We hadden lootjes getrokken met het gezin. Mijn zusje en ik hadden elkaar, en mijn ouders hadden elkaar ook. Van mijn zusje kreeg ik een super lief gedicht en een cadeaubon van de Ici Paris. 

We aten een rijstetafel. Lekker! Het is nu bijna half 9 en ik ga zo nog even tv kijken. Het waren leuke dagen maar ze waren ook ontzettend vermoeiend. 

Wat heb jij gedaan met kerst? En heb je nog cadeautje's gekregen?

Liefs,

Denise


                                                   Volg jij ons al op Instagram & Bloglovin'?


4 opmerkingen: