maandag 15 december 2014

Diary#4 pakketjes, revalidatiecentrum en een babyNormaal hou ik een diary bij in mijn vakantie's, maar nu leek het me ook wel leuk om het - een keer?- te doen in een normale week! Ik ging (veel) naar school, gaf een baby de fles en vierde een verjaardag. Kijk je mee?


Mijn week begon, heel verrassend, op school. Ik ga fulltime naar school. Dus erg veel tijd en energie om daarnaast nog heel veel leuks te doen, heb ik niet. 's Avonds ging ik nog wel even naar de sportschool met mijn vader.


Dinsdag was ik 's middags vrij. Nog even van genieten, want eigenlijk heb ik dan mijn stage.Maar ik wacht nog steeds op mijn VOG ( verklaring omtrent goedgedrag) en eerder kan ik niet beginnen. Best frustrerend, want ik weet zeker dat ik hem krijg, maar het duurt allemaal zo lang tot hij binnen is. Ik wil zo graag beginnen met stage! Dinsdagmiddag werkte ik dus aan school en de blog. Wel kwam mijn Yankee Candle bestelling binnen. Wiehoe!Woendag moest ik wel gewoon de hele dag naar school. En 's avonds heb ik dan èindelijk Gooische Vrouwen gezien! Hij was te zien op RTL 4. En ooh, ik snap wel waarom iedereen zo enthousiast is over die films. Nadat ik de eerste film had gezien, wilde ik eigenlijk direct naar de bios rennen voor het tweede deel, maar ja.. In de vakantie maar een keer kijken dan! En het leukste van de dag: Mijn Douglas pakketje met deze beauty kwam binnen! <3


Donderdag was ik lekker weer 's middags vrij. Normaal is dat niet zo, maar er was een lerares ziek waar we die dag best veel les van hadden. Mijn moeder was jarig, dus het kwam ook wel goed uit! Mijn ouders waren ook vrij, dus gezellig met zn 3en geluncht met lekkere broodjes die mijn vader had gehaald. Gezellig! 's Avonds kwam er nog wat visite en aten we natuurlijk taart :)


Vrijdag moest ik me al om 8:15 melden op school. Vroeg! Er zouden meiden van het vmbo meelopen dus die moest ik eerst even ophalen. Daarna had ik een rekentoets. Die was echt makkelijk! Nu hopen dat ik de berekeningen ook goed heb en dat ik een mooi cijfer terugkrijg. Na school moest ik even naar het Revalidatiecentum. Kijk hoe feestelijk het is ingericht! Vorig jaar/begin dit jaar heb ik 3 maanden opgenomen gezeten daar, en nu moet ik af en toe nog even terugkomen voor therapie voor oa mijn vermoeidheid (:


Zaterdag ging ik even snel naar de stad. Expres niet zo lang, want ik was heel moe. Ik kocht een tijdschrift en kaarsjes. Ook bestelde ik laarsjes bij de Schuurman schoenen. Want ze hadden hem natuurlijk weer eens niet in mijn maat, haha! 's Avonds gingen we onverwachts wokken met het gezin. Sushi!! <3


Zondag sliep ik lekker uit en dronk ik 's middags wat in de stad. Het is nu bijna half 8 uur en ik typ deze diary nog even af . Omdat ik nog steeds heel moe ben doe ik vanavond lekker rustig aan. Ik ga zo even tijdschriften lezen en mijn nagels lakken,. Daarna lekker slapen!

Deze week wordt druk maar heel leuk, vooral het weekend. Nog één weekje bikkelen en eindelijk vakantie. Concrete plannen heb ik nog veel, maar ik ga vrijdag èn zondag wel naar een kerstconcert. Tot de volgende diary, misschien volgende week al wel! (: 

Heb jij nog iets leuks op de planning staan deze week?

Liefs,

Denise

                                                      Volg jij ons al op Instagram & Bloglovin'?

6 opmerkingen: