dinsdag 23 december 2014

Review essence come to town lipstick 02

Een goede lipstick vind ik lastig te vinden. Eigenlijk hou ik het altijd wat liever bij de neutrale kleuren, maar dit keer kocht ik iets anders..

Benieuwd waarom ik nu voor een felle lipstick ging ? En of deze goed is? Lees maar mee.

Velkleurige rode lippen, je ziet ze steeds meer. Vorige week had ik kerstgala en dat was dan ook de kans om rode lipstick op te doen, die ik nog ergens in mijn kast vond, maar goed dat ter zijde.

Rode lippen, of je vind het mooi, of je vind het niet mooi. Je moet er gewoon van houden. Eerder zou je mij nooit met knalrode lippen tegen komen, maar nu ik steeds meer mensen met felgekleurde lippen zie, besef ik dat het eigenlijk wel erg leuk is.

Mijn moeder kwam eigenlijk met het idee of het niet leuk was met mijn kerstgala lipstick op te doen, dat deed ik, wat ,al zeg ik het zelf, wel leuk stond! Maar of ik er mee naar school zou gaan? Dat denk ik niet.

Goed.. De review

Essence heeft bij elk seizoen vaak een limited edition, waarvan nu 'come to town' in de schappen ligt. Ik zag 2 lipsticks liggen 01 en 02 ik ging voor 02.

De kleur oogt een beetje rood/roze, leuk voor onder andere de feestdagen dus.

Tijd voor een swatch, 1 'veeg' en dit was het resultaat:

Goede pigment, en een mooie kleur.

Zo is de lipstick op mijn lippen:


Ik vind het een mooie kleur, en hij blijft goed zitten. Wel zou ik hem voor de zekerheid meenemen als je ergens heen gaat.

De essence come to town lipstick 02 kost €2.39. Een prima prijs !

Wat vind jij een mooie budget lipstick? 

Liefs,

Melanie

                                          Volg jij ons al op Instagram & Bloglovin'?


1 opmerking: