donderdag 11 december 2014

What makes me happy#1 - Pakketjes, winactie en bezoekers


Tijd voor wat positiviteit op deze koude, sombere dagen. Ik las het al op wat andere blogs en vond het eigenlijk wel een goed idee. Een lijstje met dingen die mij blij maken deze week. Kijk je mee of je wat herkent?

- Wiehoee mijn bestellingen van Yankee Candle en Douglas  zijn binnengekomen. Het waren kleine bestellingen, maar ik vind het altijd zo leuk als er een pakketje met leuke spullen voor mij bezorgd wordt!

- Vorige week vierden we een soort van Sinterklaas op school. We hadden lootjes getrokken met de klas, en je moest wat maken of een kleinigheidje kopen voor diegene wat symbool staat voor een goede eigenschap van iemand. Zo leuk om te zien wat iedereen voor elkaar verzint. Het mooiste was dat zelfs de mensen die degene waarvan ze het lootje hadden, niet echt mochten, iets liefs hadden bedacht. Dit soort positiviteit komt de sfeer in een groep zeker te goede!

- Vrijdag heb ik gezellig wat gedronken in de stad met een vriendin. Even gezellig bijkletsen. Zo fijn!

- We hebben een winactie lopen op onze  instagram. Deze spullen had ik nog thuis liggen en gebruik ik toch niet. En aangezien we bìjna 200 volgers hebben op ons account, leek het me wel leuk om een klein pakketje weg te geven als we de 200 volgers voor het nieuwe jaar halen. Doe jij al mee?

- In bloggerswereld is het misschien niet veel, maar ik vind het zó bijzonder en leuk om te zien dat we gemiddeld meer dan 100 views op een dag hebben op onze blog! Dat tovert echt een glimlach op mijn gezicht! Natuurlijk gaat het me niet per se om het bezoekersaantal, maar het is toch leuk om te zien dat wat je schrijft, ook echt gelezen wordt. En als er dan een lieve reactie via de reactie's of twitter binnenkomt, is dat helemaal leuk!

- Goede cijfers terugkrijgen van (oefen)-toetsen. Zo fijn om waardering te krijgen voor iets waar je zo je best voor doet. Ik heb vrijdag een best lastige rekentoets. Ik heb heel erg last van faalangst, wat een toets maken soms aardig in de weg kan zitten. Vandaag had ik een oefentoets en ondanks dat ik best snel werkte omdat ik anders bang was voor tijdgebrek, had ik toch maar mooi een 8,7!

Zo, dit was mijn lijstje met dingen die bij mij deze week een glimlach op mijn gezicht toverden. Ik ben van plan om veel vaker - misschien wel wekelijks- zo'n lijstje te plaatsen. Het is ontzettend fijn en goed om bij deze (kleine) geluksmomenten stil te staan! :)

Wat tovert bij jou een glimlach op je gezicht?

Liefs,

Denise

2 opmerkingen:

  1. een mooi lijstje met 'happy things' ♥ doe jij al mee met mijn winactie.? xx liefs

    BeantwoordenVerwijderen