dinsdag 2 december 2014

Make it a December to rememberIs het zomaar alweer 2 december. Wat vliegt de tijd!  Op dit moment, wanneer ik dit artikel nog een keer doorlees voordat ik hem online zet, lig ik ziek in bed- Lang leve vooruit plannen-. Maar dat weerhoud me er niet van om dit jaar heel mooi af te sluiten! Kijk je mee?

Sinterklaas

Dit jaar slaat Sinterklaas ons huis even over. Alhoewel.. zondag zaten er toch cadeautje's in de schoenen van mijn neefjes en lag er ook een chocoladeletter voor mij bij! Maar pakjes avond, daar doen we niet meer aan. Op school hebben we wel lootjes getrokken. Maar dat is eigenlijk niet voor sinterklaas, al is het natuurlijk wel heel toevallig dat we op 4 december de cadeaut'jes aan elkaar overhandigen.. De bedoeling is dat je iets maakt of koopt voor jawel, maximaal €0,50 - je zou er nog eens arm door worden-, dat symbool staat voor iets goeds wat die ander doet. Best lastig! Maar het past wel goed bij het onderwerp waar we met dat vak mee bezig zijn :-)

Uitjes

Een winter is niet compleet zonder Winterefteling. 'Vroeger' gingen we 2 keer per jaar naar de Efteling met ons gezin. In het voorjaar/zomer een keer en in de winter gingen we ook nog een keer langs. Omdat het best een stuk voor ons is, sliepen we vaak in een hotel in de buurt. Wat een feestje!
De laatste keer dat ik in de Efteling ben geweest, is al weer even geleden. Reden genoeg om nog voordat 2015 begint dit sprookjesachtige park weereens te bezoeken. Zin in!


Vakantie

December staat gelijk aan feest, maar ook aan vakantie! En hoe kan je de vakantie nou beter inluiden dan door naar een concert gaan van je idolen? Juist, dat kan niet! Dus stap ik de 19e vanuit school niet in de trein naar huis, maar naar Rotterdam waar Nick en Simon een heus Kerstconcert geven. Wiehoe!

Verder ben ik van plan om tussen de feestdagen door, veel door het land te reizen om met vriendinnen af te spreken die ver weg wonen. Ik bedoel, als je vrij kan reizen moet je daar ook gebruik van maken, toch?

Natuurlijk moet ik ook een beetje aan mezelf denken en genoeg rust pakken. Zodat ik er in het nieuwe jaar weer vollop tegen aan kan!


Oud & Nieuw

Voor oudjaarsdag heb ik nog niet echt plannen. Ik denk dat het gezellig met mijn ouders en zusje op de bank tv kijken wordt en om middernacht kijken naar al het mooie vuurwerk. Ik kan niet wachten om dit jaar af te sluiten en te beginnen met een hopelijk mooi en gezond 2015!

Wat zijn jou plannen  voor deze maand?

Liefs,

Denise

4 opmerkingen:

 1. Hey Denise! Ik kwam via je Twitter op jouw blog terecht. Leuk om te lezen! Fijn he over dingen schrijven die je bezighouden.. ik heb net als jij ook wel eens geprobeerd een blog bij te houden maar ik vergeet het altijd om dat regel matig bij te werken. Echt super leuk dat jij dat wel doet en kunt! Ik ga het zeker allemaal lezen. Enn ik ben gelukkig niet de enige die ook lekker knus met haar vader, moeder en broertje oud&nieuw gaat vieren haha. Ik wens je in ieder geval een fijne december maand toe en veel plezier met alle leuke dingen die je gaat doen!! Liefs, (achternichtje) Maxime

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hee Maxime! Lief, je berichtje! Ik vind bloggen echt heel leuk om te doen. Daardoor is het denk ik wat makkelijker vol te houden. We proberen zo vaak mogelijk wat te posten, maar ik heb het nu best druk met school dus dan is het wat lastiger. Dankjewel, jij ook een fijne december maand! X

   Verwijderen
 2. Ohhh de winterefteling <3333 Je brengt me op een goed idee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, vind het zo leuk! Als we er zijn geweest zal ik er nog wel even een artikel over schrijven (:

   Verwijderen