zondag 7 december 2014

Plannen & voornemens voor 2015


Over een kleine vier weken is het alweer 2015. Wow! 2014 was niet zo'n leuk jaar voor mij. 2015 kan dus eigenlijk alleen maar beter worden! Ik heb al wat (leuke) plannen. Kijk je mee?

Concerten

In Januari staat mijn eerste concert al gepland. Vrienden van Amstel Live! De toegang is 18+. dus eigenlijk mocht ik er dit jaar ook al heen, maar het was er niet van gekomen. Daar baalde ik best wel van, maar in 2015 ben ik er bij! 
Concerten van Nick en Simon mogen natuurlijk niet ontbreken bij mij. Vooral niet nu ze éindelijk weer een theatertour gaan doen. Dus 3 maart ( Enschede) , 6 april ( Almelo ) , 29 mei ( Breda) èn 8 juni ( Carré, Amsterdam) ben ik erbij. - Dat lijkt veel maar ze doen er meer dan 40, dus het valt echt mee, haha-. 
En last but not least... 21 maart ga ik jawel, naar The Script! Ik ben niet hun allergrootste fan, maar ik vind hun muziek echt super gaaf! En ik hou van concerten, gehe <3Sporten

'In het nieuwe jaar begin ik ècht met sporten'. Euh.. Waarom zolang wachten als je ook vandaag kon beginnen? Ongeveer een maand geleden namen wij een abonnement op de sportschool. Mijn doel is eigenlijk 2 x per week. Maar ik vind het zo lastig om vol te houden, met mijn vermoeidheid. De afgelopen week was ik ook ziek, dus toen kwam het er helemaal niet van. En het is bij mij niet zo dat ik geen zin heb ofzo, mijn lichaam werkt gewoon niet mee. Bluh! Maar ik ben wel van plan om in 2015 door te gaan met sporten, natuurlijk! 

School

Aangezien zo'n 80% van mijn leven op dit moment uit school bestaat, kan die niet ontbreken in het rijtje. Ik hoop dat ik over ga naar het tweede jaar van mijn opleiding. Het is wel heel zwaar, zo fulltime naar school. Ik vind het niet moeilijk, ik haal goede cijfers, maar de dagen zijn zo lang en vermoeiend. In het weekend ben ik dan ook vaak helemaal uitgeteld. Maar ik vind het een ontzettend leuke opleiding en ik wil dòlgraag mijn diploma halen dus gewoon doorzetten!Vrienden

Aangezien de meeste van mijn vriendinnen niet bepaald om de hoek wonen, is het soms heel lastig af spreken. Toch ben ik van plan om vaker met ze af te spreken. Soms zie ik bepaalde vriendinnen langer dan een halfjaar niet en dat vind ik zó zonde. Ik heb het afgelopen jaar wel beseft dat tijd met vrienden zo belangrijk kan zijn. Want voor je het weet kan het niet meer. Elkaar niet zo vaak zien, betekend voor mij trouwens niet dat ik niet goed bevriend met ze ben. Ik hoor vaak ' Maar je ziet ze zo weinig, dan kan het ook niet 1 van je beste vrienden zijn'. Daar kan ik best boos om worden. Vriendschap gaat er voor mij niet om wie je het vaakst ziet. Het gaat erom wie er voor je is in goede èn slechte tijden en die je onvoorwaardelijk steunt. Al is het natuurlijk wel fijn als je die vrienden vaak kan zien.

Zo, dit zijn mijn plannen en goede voornemens van 2015.
Welke plannen en voornemens heb jij al gemaakt?

Liefs,

DeniseGeen opmerkingen:

Een reactie posten