zaterdag 30 januari 2016

Anastasia Beverly Hills Brow DefinerWat werd ik nieuwsgierig toen ik las dat Anastasia Beverly Hills een nieuw product zou lanceren op het event van Mr Goodiebag. Het bleek de Brow Definer te zijn en is de opvolger van de populaire Brow Wiz. Ben je al benieuwd?

Anastasia Beverly Hill staat bekend om haar wenkbrauwmake-up. Menig bekende wereldster, denk aan Jennifer Lopez, Kim Kardashian en Victoria ( en David!!) Beckham, laten hun wenkbrauwen stijlen door Anastasia. 2 jaar is aan dit product gewerkt en eindelijk is het zover. Vanaf medio februari is dit product te koop bij Douglas en de online shop van Anastasia.
De Brow Definer gaat verkocht worden in 10 verschillende kleuren. Bij ons werd er door middel van onze natuurlijke haarkleur gekeken welke kleur het beste bij je paste. Bij mij was dat nog een best een klus aangezien mijn wenkbrauwen een stuk donkerder zijn dan mijn haren. Ik kreeg de kleur Taupe.


De verpakking vind ik al prachtig. Die is namelijk Rosé Goud. Heel mooi! De Brow Definer ziet er het zelfde uit als de Brow Wiz. Alleen is deze een stuk groter. Ook zit er een stuk meer product in waardoor je er langer mee kan doen. Je betaald €29,50 voor 0,2 g. 
Nog een verschil met de Brow Wiz is de vorm van het potlood. Die heeft namelijk de vorm van een driehoek en elk deel heeft een andere functie:

Dunne lijntjes: gebruik het scherpste deel van de punt om dunne streepjes te trekken om zo het effect van fijne wenkbrauwhaartjes te krijgen.
Medium: gebruik de achterkant van het potlood om iets dikkere haarstreepjes te creëren.
Breed: gebruik de bredere zijkant van het potlood om de wenkbrauw in te kleuren met dikkere strepen.
Tijd om hem te testen! Bovenste foto heb ik niks aan mijn wenkbrauwen gedaan, en op de onderste foto heb ik Anastasia Beverly Hills Brow Definer gebruikt.

Ik ben bang dat ik moet concluderen dat dit absoluut geen product voor mij is. Allereerst vind ik de kleur te oranje voor mij en vind ik dat het product er te dik op ligt. Ik heb van mijzelf al veel wenkbrauwharen en gebruik het product dus puur om lege plekjes in te kleuren.Ik moest heel veel product gebruiken om die plekjes in te kleuren en dat vind ik geen mooi resultaat geven.  Ik gebruik liever poeder in combinatie met de gel van Anastasia, die ik overigens wel heel graag gebruik. Jammer!

Anastasia Beverly Hills Brow Definer is vanaf medio februari te koop bij Douglas en in de online shop van Anastasia voor €29,50.

Zou dit een product voor jou zijn?

Liefs,
Denise

                                    Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

6 opmerkingen:

 1. Dit lijkt me wel een mooi product, maar het is wel wat aan de dure kant, daarom zou ik 'm niet kopen..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een fijn product! Hoor altijd wel goede verhalen over de wenkbrauwproducten van Anastasia. Jammer dat jij hem wat vond tegenvallen. Ik vind hem eigenlijk ook best wel duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt van jezelf al best goede wenkbrauwen, dus dit is dan een beetje overbodig. Zelf vind ik de producten van ABH heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat balen zeg, als je een product koopt hoop je natuurlijk altijd dat het een topper is!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het persoonlijk een on ding , ik krijg mijn wenkbrauwen niet zo mooi hahaha maar ga hem nog wel reviewen! haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Balen dat het 'm niet is voor je! Vooral door de prijs.

  BeantwoordenVerwijderen