dinsdag 5 januari 2016

Essie Bell-Bottom Blues


Tijd voor weer een Essie lakje op de blog! Essie is absoluut mijn favoriete nagellak merk, en ik draag bijna geen ander merk meer op mijn nagels. Vandaag review ik Bell-Bottom blues, een mooi donker blauw lakje met glitters. Kijk je mee?Ik ben dol op matte, maar ook op glinsterende nagellak en ik wissel ze vaak af. Ik had nog niet zoveel nagellak met glitter dus dan is dit natuurlijk een mooie toevoeging op mijn stash.Bell-Bottom Blues zat in de herfst collectie van 2015. Het is dan ook een mooie kleur voor de wat grauwige dagen die er in de herfst en winter veel zijn.


De nagellak dekt heel goed. Je hebt maar 1 of 2 laagjes nodig voor een volledige dekking. Als je met (zon)licht in aanraking komt, zie je de goudkleurige glitters goed zitten. De houdbaarheid van het lakje is goed. Hij blijft bij mij net zoals andere lakjes van Essie 4 dagen tot een week mooi zitten.

Dus ben je nog op zoek naar een mooi, goed dekkend donkere nagellak met glitters is dit zeker een aanrader!

Essie is voor €9,99 bij o.a. Etos te koop

Welk Essie lakje draag jij graag?

Liefs,
Denise

                                Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

8 opmerkingen:

 1. Heel mooi kleurtje! Ik heb hem zelf ook alleen die van mij lakt mega stroperig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is inderdaad een hele mooie kleur. Zelf ben ik groot fan van de lakjes van Essie, maar ik vind ze wel aan de dure kant voor de kwaliteit die je krijgt. Ze hebben alleen altijd van die mooie kleuren! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Twijfelde om deze te kopen maar dit is echt een mooi kleurtje. Als ik hem nog tegenkom neem ik hem zeker mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Twijfelde om deze te kopen maar dit is echt een mooi kleurtje. Als ik hem nog tegenkom neem ik hem zeker mee!

  BeantwoordenVerwijderen