dinsdag 26 januari 2016

Wat ik nog wil leren als bloggerBloggen doe ik nu al een tijdje, eerst vanuit een profielwerkstuk van de HAVO en daarna ben ik doorgegaan omdat ik het simpelweg gewoon heel erg leuk vond ( en vind!). Ik ben er steeds serieuzer mee bezig en heb al aardig wat dingen geleerd. Toch is er nog véél meer dat ik graag wil leren. Zoals dit!Ondertonen kennen
Als je je ondertoon kent is het zoveel makkelijker om de goede kleur kleren te kopen en weet je precies welke foundation je moet hebben. Zo veel voordelen, maar ik vind het nog zo lastig. Volgens testjes heb ik een koele ondertoon. Ehm oke, en dan? Ik wil graag nog leren wat dan het best bij mij past.

Geuren omschrijven
Ik ben dol op parfum en ik ga dan ook niet zonder de deur uit. Het liefst wil ik mijn nieuwste aanwinsten dan ook met jullie delen maar veel verder dan ' Ja hij ruikt súper lekker!' kom ik niet ben ik bang. Geurnoten kan ik natuurlijk opzoeken, maar zelf heb ik ook niet echt een 'beeld' bij die soms ingewikkelde noten. Ik moet parfums echt ruiken om te weten of ik ze lekker ga vinden. Het ene frisse geurtje is de ander niet en dan vind ik het lastig om goed te omschrijven hoe het geurtje nou echt ruikt. Toch maar even de boeken induiken!

Meer afweten van ingrediënten
Omdat ik weet dat sommige lezers het fijn vinden, plaats ik soms een foto van de ingrediëntenlijst in een review. Toch zegt het mezelf niet zo veel. Het ene ingrediënt zou super goed voor je zijn en een ander moet je zoveel mogelijk vermijden. Maar ik merk dat als ik er op let, het nog niet helemaal klopt bij mij. Ik heb maar een vreemde huid blijkbaar. Want van een product die puistjes zou moeten tegen gaan,word ik de volgende wakker met meer puistjes dan ooit. Ehm?!  

Pinterest waardige foto's maken
Ik kan uren Pinterest of Weheartit afstruinen om te kijken naar al die mooie plaatjes. Hoe doen ze het toch? Nu kan ik met mijn iPhone natuurlijk niet echt mega goede kwaliteit foto's maken, maar ik ben van plan om deze week een spiegelreflex te kopen en dan ga ik me echt weer even verdiepen in het maken van mooie foto's. Nu al zin in! Tips zijn zeer welkom, trouwens!

Perfect Nederlands kunnen
Ik ben natuurlijk gewoon 100% Nederlands, maar dat neemt niet weg dat ik het gewoon nog een erg moeilijke taal vind. Het is niet heel slecht, maar het kan zeker beter. Vooral de 'd' en 't' kwestie vind ik nog een lastige. Ik heb het al heel vaak op school gehad maar het blijft maar niet hangen. Lastig!

Geen schaamte hebben om outfit foto's te maken
Nu heb je in Almelo sowieso niet zo mooie plekjes om outfit foto's te maken, maar daarnaast ben ik ook gewoon echt een schijtluis wat dat betreft. In het openbaar outfit foto's maken vind ik zo eng. Iedereen die ziet wat je aan het doen bent en er ongetwijfeld een mening over heeft. Ik wil graag nog leren hoe ik over die schaamte heen kan gaan en me geen zorgen meer maak hoe het op anderen overkomt. Ik ben dan geen model, maar wel blogger en daar horen soms ook gewoon openbare foto's bij :-)

Wat wil jij nog graag leren als blogger zijnde? 

Liefs,
Denise

                              Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

8 opmerkingen:

 1. Mooie blog doelen Denise! Vooral het omschrijven van een geur vind ik zo ontzettend lastig, heb meestal maar een paar woorden haha. Wat dat betreft zou een geur computer ideaal zijn. Ook in de ingrediënten ben ik niet altijd helemaal thuis. Maar zoals je zeg, leren kan altijd nog, en weet zeker dat wij verder groeien in onze blog kwaliteiten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil graag leren om beter te schrijven, dus om mijn schrijfstijl te ontwikkelen en daarnaast ook om betere foto's te leren maken! Erg interessant om te lezen waarin jij je nog wilt ontwikkelen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het mooie doelen! Perfect Nederlands is super moeilijk bereikbaar, er zijn zo veel meer regeltjes dan je denkt :P Outfit foto's maken is leuk, gewoon doen! :D Veel succes en plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil qua schrijftaal echt wat bijleren!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha ondertonen, daar ben ik ook zo slecht in! Ik zie zoiets niet, net als idd geuren omschrijven. Ik zou mijn taalgebruik en spelling ook wel willen verbeteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. over het Nederlands kunnen.. herken ik mij heel erg in :/ ik ben echt slecht in Nederlands en maak heel veel fouten zonder dat ik het door heb lol >_<

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit zijn ook dingen die ik nog graag zou willen leren! En die outfitposts inderdaad, ik hoop echt dat ik gewoon kan poseren zonder dat ik mij schaam.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zelf zou ik willen leren om meer foto's te maken om bij mijn blog posten te kunnen plaatsen en ondanks mijn dyslexie nog beter Nederlands leren. In ieder veel succes met het leren en nog beter worden

  BeantwoordenVerwijderen