vrijdag 1 januari 2016

Gelukkig nieuwjaar + goede voornemens?!
Jaaaaa, het is 2016! Het boek met niet 365, maar 366 bladzijden die we mogen volschrijven met mooie verhalen. 366 dagen waarin we mogen shinen! Ik vind het heerlijk zo'n nieuw jaar. Niks staat nog in de weg om er een onvergetelijk mooi jaar van te maken. Laat 2016 ons jaar worden! <3


Ik hoop dat jullie een fijne jaarwisseling hebben gehad, alle 10 de vingers nog hebben, niet al te misselijk zijn van al die heerlijke oliebollen en glazen alcohol die jullie hebben genuttigd en een fantastisch begin van het nieuwe jaar hebben gehad.

Ik hoop dat jullie minstens net zo'n fantastisch 2016 zullen hebben. Met veel mooie momenten, een goede gezondheid, veel geluk en met alle mensen die je lief hebt.

Iedereen roept altijd dat je bij een nieuw jaar goede voornemens moet maken, maar als ik dan goede voornemens heb, ga ik er liever direct mee aan de slag dan 'morgen' of 'in het nieuwe jaar'. Moet ik toch wat bedenken om mee aan de slag te gaan in het nieuwe jaar;

- Meer naar mijn lichaam luisteren
- Meer met vrienden afspreken

Wat zijn jullie goede voornemens?

Liefs,
Denise

                                   Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

6 opmerkingen:

 1. Ik heb geen voornemens haha. Al kan ik mij in die 2 van jou wel vinden! Eerst eens afwachten hoe mn operatie verloopt de 6e!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb geen voornemend, gelukkig nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie voornemens <3 Happy new year!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie voornemens meid! ik wil elke dag met een super gezonde shake beginnen en weer meer gaan lopen want ik heb nu een baan waar ik de hele dag bij zit.. niet goed voor mijn bips!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb niet echt voornemens maar ik wil gezonder leven, werken aan mijn hyperventilatie en mijn eerste jaar van mijn studie halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. nog een happy new year <3 ik heb niet echt voornemens nog XD

  BeantwoordenVerwijderen