vrijdag 22 januari 2016

Schoenen van LoaviesAl tijden ben ik opzoek naar de perfecte zwarte laarsjes. Mijn oude konden écht niet meer en ik moest dus echt nieuwe hebben. Winkel in, winkel uit. Véél te duur, te groot, te klein, niet mijn smaak, met hak. Nee, de perfecte platte zwarte laarsjes vond ik maar niet. Maar ik had ze wel ècht nodig. Ik besloot een paar Chelsea boots te bestellen bij Loavies. Niet wat ik zocht, maar ze waren in de sale nu zo goedkoop dat ik ze niet kon weerstaan. En nu had ik tenminste iets terwijl mijn zoektocht naar het perfecte paar door ging. Ik droeg ze 2 weken en besloot mijn bevinden op te schrijven. Lees je mee?

Laat ik er mee beginnen dat ze fijn lopen. Zwarte laarsjes kan je goed combineren en dat bekend dat ik ze dus best vaak draag. Ik heb maat 36 besteld en die is heel iets te groot ( ja, echt!) maar dat ben ik wel gewend dus daar merk ik niet zo veel van. Ze lopen stevig en voelen niet goedkoop aan. De schoenen kosten normaal €49,95. Wat ik absoluut niet duur vind voor Chelsea boots. Nu waren ze ook nog eens in de aanbieding en heb ik er slechts €25 (!!)  exl verzendkosten voor betaald.

Maar zoals je kan zien beschadigen ze dus ook heel snel. Ik heb ze amper 2 weken gedragen en er zitten nu al krassen op die je er niet goed afkrijgt. Super stom. Want ze zijn bij het lopen dus best stevig. Als ik ze zo zie zo ik eerder denken dat ik ze al minstens een jaar heb. Jammer!Je begrijp dat mijn zoektocht naar het perfecte paar nu weer wat meer vaart heeft gekregen. Tips zijn zéér welkom!

Wat zijn jouw favoriete schoenen?

Liefs,
Denise

                                     Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

5 opmerkingen:

  1. Ze zien er gaaf uit! Jammer dat het toch niet de perfecte booties zijn en dat ze snel beschadigen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aaaah ze zijn heel pretty! Ik had afgelopen herfst ook dit soort laarsjes van echt leer gekocht, maar ik kreeg die krasjes ook, zo vervelend is dat altijd!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ooh ze zijn wel tof, jammer dat ze zo snel beschadigen. Ik vind het vinden van de perfecte zwarte laarsjes ook echt lastig. Een paar weken terug heb ik wel hele toffe bij de H&M gekocht maar zit wel een flinke hak onder..

    BeantwoordenVerwijderen