woensdag 20 januari 2016

Beauty Bible - Ici Paris XLToen ik een dagje winkelen was in Arnhem en natuurlijk de Ici Paris niet oversloeg, zag ik een dik boek liggen die ik nog nooit had gezien.Beauty Bible heette het en het was van Ici Paris zelf. Het leek me een super leuk boek en toen ik de volgende dag zag dat Ici Paris er een paar weggaf kon ik dan ook niet anders dan meedoen. Ik won en vandaag laat ik jullie wat meer van het boek zien!Het boek dat ruim 185 bladzijden kent, bestaat zoals je op de voorkant ook kan zien, uit 3 delen. Parfum, verzorging en make-up. De drie dingen die Ici Paris XL kenmerkt natuurlijk. Na een beginpraatje waarbij het ontstaan van de winkelketen wordt vertelt, krijg je de inhoud te zien waar deze 3 onderdelen weer worden verspreid in verschillende hoofdstukken.


Wat dit boek anders maakt dan andere beautyboeken die ik bezit, is het grote 'Parfum' deel. In dit deel lees je onder ander over de geschiedenis van parfum, de ontwikkeling, de opbouw van parfum en hoe je nu het beste een parfum kan uitkiezen. Super interessant en leerzaam!


In het stukje over huidverzorging leer je onder andere over hoe je huid is ingedeeld, huidtypes, ochtendrituelen, ontharen, de wat oudere huid, zonnebescherming, lichaams- en handverzorging.


Je vriend, broertje of vader kan ook nog wat leren van Beauty Bible. Want ook wordt de mannenverzorging niet overgeslagen.

Het laatste deel is mijn favoriet: make-up! Hier leer je alles over een goede basis, de perfecte tools, make-up voor de donkere en oudere huid, shaping en  contouring en de nieuwste trend strobing en alles wat je nog meer wilt leren op het gebied van make-up.De beauty industrie vernieuwt zich keer op keer en er komen steeds meer make-up technieken bij. De basis blijft een lange tijd hetzelfde, maar er komt steeds meer bij. Dat betekend dat er in de beauty boeken van een paar jaar geleden dingen zullen ontbreken. Dus ook voor mensen die al boeken over dit onderwerp in huis hebben is dit boek een goede toevoeging op hun verzameling.


In Beauty Bible staan een paar mooie quotes over het onderwerp. En laat ik daar nou dol op zijn!
Het boek is goed en duidelijk ingedeeld. Achterin vind je ook nog een overzicht van op welke bladzijde een product wordt behandeld.

Dus, ben jij nog op zoek naar een mooi vormgegeven boek met een nuttige inhoud over beauty? Dan is Beauty Bible van Ici Paris XL echt iets voor jou!

Beauty Bible van Ici Paris XL kan je hier bestellen voor €29,95.

Hoe lijkt jou dit boek? En welk beauty boek pak jij er graag bij?

Liefs,
Denise

                                    Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

2 opmerkingen:

  1. Lijkt me een fijn boek, kende deze nog helemaal niet xx Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah dit boek wil ik zo graag!!
    Na het lezen van dit artikel ga ik hem toch maar bestellen!

    Liefs, Marieke

    BeantwoordenVerwijderen