zondag 21 december 2014

Als de dresscode 'feestelijk' is..Jaa, eindelijk is het dan zover. De kerstconcerten van Nick en Simon! En wees niet bang, dit artikel gaat niet over Nick en Simon , maar wel over de dresscode van de concerten. En die is, hoe kan het ook anders met een kerstconcert Feestelijk. Ik heb het geluk dat ik 2 keer naar het concert mag, ik ben afgelopen vrijdag geweest, en ga vandaag ( de dag dat dit artikel online komt ). Kijk je mee hoe ik de dresscode gebruik in mijn look?

Mijn accessoires bestonden uit een armandje met bedeltjes eraan, een dupe van een Micheal Kors horloge, Leading Lady van Essie en een exclusieve ring van Ti Sento die ik vorig jaar heb gewonnen.
Mijn look was behoorlijk zwart, dus ik droeg ook een goudkleurige statement ketting. Daar kon ik helaas geen duidelijke foto van maken.


Ik droeg een legging - Ik wou liever niet met een panty naar school- , een zwart hempje met een zwarte blazer en zwarte enkellaarsjes. Het mooist was natuurlijk als ik hakken aandeed, maar het lukt me niet om daar een hele dag op te lopen en staan. Het klinkt nu of mijn look heel somber was, maar in combinatie met mijn make-up en mijn accessoires was dat niet het geval en zag het er behoorlijk feestelijk uit. Normaal denk ik bij feestelijk aan een jurkje. Maar omdat ik dus eerst naar school moest en het bovendien veel te koud is koos ik voor deze outfit in plaats van een jurkje.De perfecte kleuren bij de dresscode feestelijk zijn als je het aan mij vraagt goud en rood. Dat zag je dus ook terug in mijn make-up. Ik koos voor een gouden ooglook, - die er in het echt toch wat sprekender uitzag dan op de foto - en deed ik mijn Blake's pure red lipstick op.

Wat zou jij dragen als jij naar een concert met de dresscode 'feestelijk' ging?

Liefs,

Denise

                                                    Volg jij ons al op Instagram & Bloglovin'?

4 opmerkingen:

  1. Wat een leuke blog heb je! Ik vind dat je make-up er dan wel echt uit mag springen, ik zou voor mooie opgemaakte ogen gaan en een opvallende kleur lipstick.

    http://www.bloglovin.com/blog/13049789

    BeantwoordenVerwijderen