donderdag 18 december 2014

What makes me happy #2 - Buschauffeur, neefjes en schoenen!




Dit is deel 2 van What makes me happy, en we vinden een beestje positiviteit wel heel fijn. Dus hebben Melanie en ik besloten dat dit een vaste rubriek wordt op onze blog. Elke donderdag om 10:00 kan je een persoonlijk artikeltje van ons verwachten met dingen die ons de afgelopen 2 weken blij hebben gemaakt. 2 weken ja, want Melanie en ik proberen om en om dit artikel te vullen. Wat er op neerkomt dat we allebei 2 keer per maand een What makes me happy maken. Ik vulde hem deze week weer in. Kijk je mee?

- Vrijdag regende het heel hard toen ik terug kwam van het revalidatiecentrum. De bus stond er al toen ik nog een stukje moest lopen. Ik zette een sprintje in, in hoeverre me dat lukt en gelukkig was de buschauffeur zo lief om te wachten. 

- Mijn neefjes kwamen vrijdag op bezoek. De oudste is 2 jaar en zijn broertje is 2 maanden. Ik vind het altijd zo leuk als ze komen! Ik mocht de jongste ook de fles geven. Schattig! 

- Iemand die ik al een tijd niet gehad gezien appte me of ik een keer wou afspreken. Dat hebben we dus gedaan. Leuk! 

- Een vriendin vroeg of ik vakantie met haar aandurfde. Euh, JA?! We zijn nu druk aan het kijken waar we naartoe gaan. Het liefst willen we All-in. Want als je alles berekend ben je als je elke dag 3x moet eten èn ook nog de drankjes moet betalen waarschijnlijk veel duurder uit dan met All-in. Dus als je nog tips hebt voor een plek/site waar we heerlijk op het strand kunnen liggen maar ook een feestje kunnen vieren.... Laat de voorpret beginnen!

- Dit weekend ga ik dus al naar concerten van Nick en Simon, maar nu hebben ze bekend gemaakt dat ze volgend jaar wéér een kerstconcert gaan geven. Zo leuk. Hihi.

Dit waren weer wat gelukspuntjes van de afgelopen week

Waar word jij blij van? 

Liefs,

Denise


                                          Volg jij ons al op Instagram & Bloglovin'?

2 opmerkingen:

  1. Leuk! Altijd fijn om van zulke happy lijstjes te lezen. En wat betreft je vakantieplannen, ik ben geen fan van all-in maar Kreta Vasia Beach hotel is echt een aanrader!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ik vind het ook altijd leuk om te lezen. Maar stiekem nòg leuker om zelf te maken hihi. Dankjewel, ik ga even kijken! (:

      Verwijderen