maandag 22 december 2014

It's beginning to look a lot like christmasDit artikel is misschien niet voor iedereen even interessant, maar we schrijven over dingen die ons bezighouden. En dit concert hield me ruim een jaar lang bezig. Welk concert? It's beginning to look a lot like christmas van Nick en Simon -sorry not sorry-. Gisteren konden jullie zien wat ik met de dresscode deed, vandaag vertel ik jullie hoe het concert was. Kijk je mee?
Concerten hebben iets magisch. Het is vaak ongelofelijk groot uitgepakt en er gaat heel veel geld in om. Het aantal mensen die aan zo'n concert meewerken is enorm. Van degene die het eerste idee verzon tot de mensen die het licht uitdoen als alles weer afgebroken is.Zo bijzonder! 

Dus toen Nick en Simon, van wie ik zo fan ben, vorig jaar November aankondigen dat ze een kerstconcert gingen geven - Waar ze hun kerstliedjes van het album Christmas With.. ten gehore zouden brengen - , kochten we direct kaarten. Daar moesten we bij zijn!Afgelopen vrijdag, 19 December, was het èindelijk zover! En wat een geluk.. Ik kon ook aan kaarten komen voor gisteren, 21 december, waarvan de Postcode loterij alle kaarten had opgekocht! 

Een concert kost mij ongelofelijk veel energie. Dit keer was het in Ahoy Rotterdam, dus ik moest een 'aardig stukje' reizen. En dan het lange wachten.. Vrijdag s hadden we sta plekken. Ai.. Vlak voor het concert had ik even een momentje dat ik liever naar huis wou dan dat ik wou blijven. Het leek of alle energie uit mij was gezogen en ik kon niet meer op mijn benen staan. De 1,5uur dat we binnen moesten wachten bracht ik dus ook op de grond door. Gelukkig duurde het niet lang meer tot Nick en Simon opkwamen en dat ik wel moèst gaan staan. En wauw, ik krijg tijdens het concert zóveel energie. Ik vergat even dat ik helemaal gebroken was. Zo fijn!

Het concert was helemaal in kerstsfeer, wat natuurlijk precies paste bij het thema. De mannen waren strak in pak en Nick ( Simon heeft langer haar en Nick speelt gitaar ;-) ) had een gitaar die precies bij het decor paste. Zo gaaf gedaan! Achter hun speelde hun eigen band en een heel orkest mee.  Ik stond vooraan dus kon alles mooi zien. Naast kerstliedjes speelde ze ook hun eigen bekende nummers als 'Pak maar mijn hand' en 'De dag dat alles beter is'. 

Bij een concert is het natuurlijk ook wel leuk als er gastartiesten komen. En die waren er hoor.. Ook hiermee hadden ze goed uitgepakt. Denk aan Miss Montreal, Sandra van Nieuwland, Mell ( van TVOH), Caro Emerald en Matt Simons. De gastartiesten, op Caro Emarald en Mell na, zijn ook te horen op 1 van de 2 kerstalbums van de mannen.


Zondag kon ik na afloop nog even met Simon op de foto. Wat een geluk!

Volgens Nick en Simon is er wat hun betreft afgelopen weekend een jaarlijkse traditie geboren. Het volgende kerstconcert staat dan ook alweer gepland. En wel op 19 December 2015. Het duurt dus nog even, maar het is het wachten zeker waard. Ik heb een ongelofelijk mooi weekend gehad. Mocht je niet kunnen wachten tot het kerstconcert, dan kan je eerst naar 1 ( of meer) van de 44 theatershows die de mannen dit voorjaar door heel het land zullen geven!

De kaarten voor de theatertour kan je hier bestellen, kaarten voor het kerstconcert volgend jaar hier en hun kerstalbums zijn oa te bestellen op Bol.com

Ga jij wel eens naar concerten?

Liefs,

Denise


4 opmerkingen:

  1. Ah, wat superleuk dat je daarbij was! Het ziet eruit alsof je het heel gezellig hebt gehad. Inderdaad ook supertof dat je met Simon op de foto kon ^^

    BeantwoordenVerwijderen