woensdag 17 december 2014

Makeup Revolution Redemption Palette Iconic 3Makeup Revolution. Een merk waar ik al héél veel goeds over had gehoord, maar waar ik nog niks van had. Het merk is ontzettend betaalbaar dus werd het tijd om eens wat te kopen van het merk. De producten zijn onder ander te koop op de site van MakeupMusthaves. En laten die nou net met een standje op het I love Beauty event staan! Ik heb er wat van gekocht om uit te proberen. Kijk je mee?


Het product wat ik kocht was Redemption Palette Iconic 3. Een oogschaduwpalette. En wauw, hij is zo mooi! En.. Voor 12 kwalitatief goede oogschaduws betaal je maar €4.95.Het doos je is zwart met een venstertje erin. Super handig, want zo zie je direct welke oogschaduws erin zitten! 

Mijn eerste indruk is goed! Benieuwd of de swatches ook goed zijn. Ik heb de foto's gemaakt in daglicht en ik gebruikte geen oogschaduwbasis. 
Het allereerste kleurtje ligt heel dicht bij mijn huis dus die zie je bijna niet. De overige kleuren, en dan vooral 2e rij swatches, dus het 2e deel van het palette, is heel goed gepigmenteerd.Voor zo'n budgetpalette zeker! Ik hoorde dat het een dupe van Naked 3 is, maar die heb ik niet, dus ik kan helaas niet vergelijken.

Natuurlijk heb ik over even een look geprobeerd met het palette, de foto is helaas niet zo duidelijk maar het is echt een heel fijn palette om ooglooks mee te maken. Met een oogschaduwbasis blijft het best lang zitten en ik kreeg al allemaal complimenten over mijn ooglook!
Ik ben dol op dit geweldige palette van Makeup Revolutions. En ik kan niet wachten om er meer te proberen. Voor die prijs is het het proberen zeker waard!

Was jij al bekend met dit palette? Wat vind je ervan?

Liefs,

Denise

                                                Volg jij ons al op Instagram & Bloglovin'?

5 opmerkingen: