woensdag 24 december 2014

Christmas nails



Melanie schreef al een artikel over een nail art die perfect is voor de kerst. Nu vind ik nail art heel mooi, maar ik bak er zelf echt niks van. En voor de medemens voor wie gewoon nagels lakken ook al lastig genoeg is, dit artikel over gewoon leuke kleurtjes voor op je nagels die goed bij kerst passen.



Essie - Jiggle Hi Jiggle Low


Dit is toch wel mijn favoriete lakje sinds de postbode hem kwam afleveren. Het is een mooie zilveren kleur met glitters erin. Veel glitters. Hij is makkelijk op te brengen èn makkelijk af te halen.

OPI- Golden Waves


Hier kon je al eerder iets lezen over deze mooie nagellak van OPI. Ik ben echt dol op dit lakje. Hij maakt een donkere outfit een stuk mooier. Hij dekt goed en is perfect voor een feestje.

Rimmel - 135 Frankje, my dear


Waar ik eerst alleen maar nagellak van Rimmel droeg, draag ik het nu eigenlijk nooit meer. Toch vind ik dat dit lakje een plekje in dit artikel verdiend. Het is een andere kleur goud dan de gouden nagellak van OPI, maar is op zijn eigen manier toch erg mooi. Als je een gouden nagellak zoekt zonder glitters maar wel met een mooie glans, is dit zeker een aanrader.

Essie - Leading Lady



Op dit moment pronkt dit feestelijke kleurtje van Essie op mijn nagels. Rood is natuurlijk helemaal kerst en met de glitters die in het lakje verwerkt zitten is het helemaal een feestje. Het is niet het makkelijkste lakje om op te brengen - op de foto zie je dan ook dat het dit keer niet zo goed is gelukt, hihi- en al helemaal niet om af te halen. Maar als het er eenmaal goed opzit, is deze prachtige nagellak een genot voor het oog!


Essie is te te koop bij oa Etos
OPI kan je vinden bij Douglas en Big Bazar ( Golden Waves komt van Big Bazar)
Rimmel kan je vinden bij de drogisterij

Welke nagellak ga jij dragen met kerst?

Liefs,

Denise

                                               Volg jij ons al op Instagram & Bloglovin'?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten