zaterdag 27 december 2014

Inspirerende quotes


Als ik ergens dol op ben zijn het wel mooie quotes ( en warme choco, muziek etcetc). Ik kom vaak wat quotes tegen die mij echt aan het denken zetten en mij laten relativeren. Ik krijg er soms wat hoop door en kijk wat positiever tegen dingen aan. Omdat ik zoveel heb aan soms zo simpele zinnen leek het me wel leuk om er wat met jullie te delen.


Don't cry because it's over, smile because it happened

Deze spreuk heb ik af laten drukken en in een fotolijstje gestopt. Ik vind hem echt heel mooi. Natuurlijk is het jammer dat iets voorbij is, maar wees blij en dankbaar dat je het hebt mogen meemaken! Blijf nagenieten van de gebeurtenis, in plaats van verdrietig te zijn dat het over is.


I may not be there yet, but i'm closer than I was yesterday

Soms heb je een doel voor ogen, maar lijkt die nog heel ver weg. Het kan zijn dat je aan het sparen bent voor een mooie reis, of dat je juist keihard aan het knokken bent om iets te overwinnen of ergens van te herstellen. Het lijkt soms of je doel nog heel ver weg is, maar eigenlijk ben je elke dag een stapje dichter bij je einddoel.


Er komt altijd een morgen ook na de langste nacht

Dit is een zin uit het liedje Kijk omhoog. Soms lijkt het alsof de narigheid heel lang duurt, maar na regen komt zonneschijn, en er komt altijd een morgen, ook na de langste nacht. Aan deze zin heb ik veel gehad. Hij stond ook op de achterkant van mijn telefoon. Deze zin laat mij eraan herinneren dat je moet blijven knokken voor dat licht in die morgen, hoe lang die donkere nacht ook lijkt te zijn.

Dingen lopen zoals ze moeten lopen en als je niet krijgt wat je wilt, is het ook oké. Het betekend dat er nog iets beters komt

Deze quote komt uit het boek Ik wist het! En zag ik op de blog van Dagmar. Het was zó toevallig, want dit is precies hoe ik erover denk en tegen mensen vertel als ze balen dat iets niet doorgaat. Ik kon het alleen nooit zo goed verwoorden. Maar ik geloof dat alles met een reden gebeurd ( oké, bijna alles, voor sommige dingen kan gewoon geen goede reden zijn). En die reden is dat het de volgende keer gewoon tig keer beter wordt. Of dat er anders iets ergs was gebeurd. Ik probeer zo te denken en dan is het al veel minder erg als iets niet doorgaat. Al mag je soms best een beetje balen, natuurlijk.

Wat is jouw favoriete quote?

Liefs,

Denise

                                             Volg jij ons al op Instagram & Bloglovin'?

                                               
1 opmerking:

  1. Ik ben ook echt fan van quotes! De ene na de andere "repost" ik met plezier op tumblr.

    BeantwoordenVerwijderen