maandag 29 december 2014

Favoriete fashion webshop


Het liefst vul ik mijn kledingkast elke dag bij. En dan het liefst met lekkere warme vesten , leuke topjes en de mooiste jeans. Ik schreef er al eerder over, maar sans-online is voor mij dè perfecte webshop voor deze artikelen.De winkel van Sans in Rijssen wordt door ons gezin vaak bezocht. Mijn ouders nemen dan soms een mooie broek voor me mee, lucky me! Zelf shop ik het liefst via de webshop. Je hebt alles in één overzicht en je kan lekker op je stoel/bed/bank blijven zitten, haha.

Vorige week kon ik me met wat shoptegoed  weer lekker uitleven. Ik koos voor een lekkere warme vest van Only in het bordeaux rood. Ik had al zo'n vest in crème kleur en het liefst woon ik er in. Zó fijn!Ik draag naast vesten ook graag blazers en jasjes- ook te koop op de site-. Maar daar moet dan natuurlijk wel wat onder. En inmiddels heb ik geloof ik meer jasjes en vesten dan dingen eronder. Oops! Tijd om weer wat te kopen dus. Ik kwam deze van Saint Tropez tegen op de site en vond hem zo leuk! 


Ik vind dieren printjes de laatste tijd helemaal leuk. Dus deze moest ik gewoon in mijn virtuele winkelmandje stoppen. Hij is straks als het warmer wordt leuk om 'gewoon' te dragen en nu perfect in combinatie met een leuk jasje of blazer.

Kortom, ik ben echt dol op kleding, online shoppen en dan in het bijzonder Sans-Online. De keuze is enorm, de verzendkosten laag en je hebt het soms al dezelfde dag in huis. 

Ben jij bekend met Sans (-online)? 

Liefs,

Denise

Dit artikel betreft een samenwerking. Mijn mening wordt hierdoor echter niet beïnvloed.
4 opmerkingen: