woensdag 10 december 2014

De Liebster Award


Ik zat een beetje op bloglovin' te kijken en zag een artikeltje van Sonja over de Liebster Award. Ik zat hem te lezen en wat bleek, ze had ons genomineerd! Onder het mom van 'beter laat dan nooit', vulde ik hem in. Kijk je mee?De Liebster Award is een prijs voor bloggers die onder de 200 volgers hebben. Waar wij dus onder vallen. De bedoeling is dat je 11 feitjes over jezelf verteld en dat je 11 vragen beantwoord die degene die je heeft genomineerd voor je heeft bedacht. Let's go!

11 feitjes over mijzelf

- Ik zit in het eerste jaar van de opleiding 'Pedagogisch Medewerker Jeugdzorg'
- Ik ben verslaafd aan warme chocolademelk en mijn telefoon
- Ik zit liever op mijn bed dan op een stoel
- Ik heb Nick en Simon ongeveer 40 keer in het echt gezien en ik krijg er geen genoeg van
- Mijn grootste angst is dat er iemand om wie ik heel veel geef komt te overlijden
- Ik vind het leuker om mensen zomaar een kaartje te sturen dan op hun verjaardag of met kerst
- Mijn schoenmaat is eigenlijk een kindermaat, ondanks dat ik 19 ben
- Ik vind acteren heel leuk om te doen
- Ik kan absoluut niet mooi zingen
- Ik kan heel lang naar mijn nagellak staren als ik een mooi kleurtje op heb
- Ik ben dol op mooie quote's

11 gestelde vragen

Waar gaat je blog over?
Over alles wat ons bezighoudt. Make-up , lifestyle, fashion, maar ook maatschappelijke onderwerpen

Hoe ben je op het idee gekomen om te beginnen met bloggen?
Op de VAVO besloot ik om mijn profielwerkstuk van 5HAVO opnieuw te maken. Samen met Sonja, die ons ook heeft genomineerd, besloten we het over ' bloggen' te doen. En hoe kan je nou beter een profielwerstuk maken over bloggen als je zelf een blog hebt?


Hoe ben je op de naam van je blog gekomen?
De blog heette eerst blogbyxkusdenise, Maar toen Melanie mede eigenaar werd van de blog, kon dat natuurlijk niet meer. We wouden het wel echt persoonlijk hebben. Dus besloten we een mengeling van onze namen te doen. Melanie kwam met 'Deslie', vandaar dat het blogbydeslie is geworden.

Zonder welk make-up product ga jij nooit de deur uit?
Ik ga niet de deur uit zonder mascara. Als ik geen mascara op heb voel ik me heel erg kaal.

Wat is jouw guilty pleasure?
Oeh, dat vind ik een lastige. Er zijn niet echt dingen waar ik heel stiekem naar luister of kijk. Het meest schokkende is misschien dat ik naar One Direction luister. Maar dat vind ik gewoon leuke muziek, haha.

Waar kan jij echt niet zonder?
Ik kan echt niet zonder mijn telefoon

Welke winkel sla jij nooit over tijdens het shoppen?
Er is eigenlijk niet één winkel waar ik per se naar binnen moèt. Maar ik kijk meestal wel even bij de h&m, Douglas en Ici Paris XL

Als je iemand zou mogen ontmoeten, wie zou dat dan zijn?
Ik heb het grote geluk gehad dat ik mijn idolen Nick en Simon al heb mogen ontmoeten. En een praatje met ze heb mogen maken. Dat was echt super gaaf. En ik zal het dan ook nog wel een keer ( of 2,3,4...) over willen doen. Het lijk me ook super gaaf om Ansel Elgort een keer ècht te ontmoeten. Verder dan een ' thankyou' & 'ofcourse' kwamen we de vorige keer namelijk niet wegens ernstig tijdsgebrek, maar ik heb wel gezien dat hij onzettend aardig is! Verder lijkt Demi Lovato me ontzettend leuk om te ontmoeten (:

Mogen we d.m.v een foto jou beauty hoekje zien?
Ik heb een foto gemaakt van de plank waar ik me altijd opmaak, maar de meeste van mijn make-up spullen zitten in een dozen. Ik moet nog even een manier verzinnen hoe ik dat mooi ga oplossen.
Wat wil je uiteindelijk met je blog bereiken?
Dat mensen gaan nadenken over bepaalde onderwerpen. Zoals in dit artikel. Maar natuurlijk ook dat mensen er komen omdat ze het leuk vinden om onze artikelen te zien.

Ik weet eerlijk gezegd niet echt een blog die hiervoor in aanraking komt en die nog niet is geweest. Mocht je onder de 200 volgers hebben en ben je  nog nooit genomineerd geweest: Bij deze tag ik je :)

Herken je iets in mijn antwoorden?

Liefs,

Denise

Geen opmerkingen:

Een reactie posten