vrijdag 12 december 2014

Blogs die de moeite waard zijn om te volgen

bron

Naast zelf artikelen schrijven, spendeer ik ook heel wat tijd met het bekijken van andere blogs. Naast de grotere als Misslipgloss, Beautyscene en Vera Camilla, volg ik ook wat 'kleinere', maar erg leuke blogs. Nieuwsgierig?Dagmar Valerie

Mijn favoriete blog van dit moment is toch echt van Dagmar Valerie. Ze is ondanks dat ze kampt met ernstige lichamelijke zo ontzettend positief. Ontzettend fijn om haar artikelen te lezen! Ook heeft ze project positief opgezet. Ik heb ook een tag ingevuld die ze heeft bedacht, als onderdeel van project positief. hier kan je hem zien.

Anne Solveig

Anne is een vriendin van Dagmar. Zij heeft ook een blog die ik dagelijks met veel plezier bezoek. Haar foto's zijn ook echt ontzettend mooi. Alleen daarom is het al een feestje om op haar blog te kijken. Daarnaast zijn haar artikelen gewoon èrg leuk om te lezen!

Happily ever after

Deze blog is van 2 zussen. Esther en Elise. 2 zussen die ik al een tijdje volg op Instagram. Waar ze trouwens zeer actief hele mooie foto's plaatsen. Ze uploaden met regelmaat nieuwe artikelen over van alles en nog wat. Heel variërend, wat het voor mij erg leuk maakt om te lezen

Beauty by Denies

Beauty by Denies is de blog van mijn naamgenootje Denise. Ze schrijft over alles wat haar bezighoudt, en post ook reviews. Elke dag neem ik wel even een kijkje of ze nog een artikel heeft geplaatst. Ze schrijft erg herkenbare dingen, wat ik erg leuk vind om te lezen. Ook schrijft ze handige artikels met bijvoorbeeld tips voor een eigen bedrijfje. Zeker het kijken waard!

Our Favourites

De blog van Lizzy is denk ik één van de eerste blogs die ik volgde. Destijds kampte ze met kanker en ik vond het erg mooi hoe open ze was over het vechten tegen deze verschrikkelijke ziekte. Ze schrijft echt heel leuke artikelen die ik graag lees. Misschien jij ook wel!

Sunshine by Son

Sonja van Sunshine by Son zat bij mij in de klas vorig jaar. Ik denk dat ik zonder haar nooit was begonnen met bloggen, aangezien we samen ons profielwerkstuk over bloggen deden en ik daarom in de eerste instantie een blog ben gestart. Na een tijd alleen maar andere blogs te hebben bekeken besloot ze een paar maanden geleden zelf ook te bloggen. En dat doet ze heel goed!

Naast deze blogs kijk ik natuurlijk nog op veel meer, maar dit zijn toch wel de blogs waar ik het vaakst op kijk, denk ik!

Op welke blogs kijk jij vaak? 

Liefs,

Denise

                                           Volg jij ons al op Instagram & Bloglovin'?


8 opmerkingen:

 1. Leuke blogs noem je! Ik kende er een paar nog niet. Mijn Nederlandse favorieten zijn SimplyEmily, CocoGold en Today's Beauty :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Jaa, die vind ik ook erg leuk! Ik kijk ook de vlogidays van Manon (:

   Verwijderen
 2. Leuk om jouw favorieten te zien.
  Voor reviews vind ik Serena haar site erg fijn.
  Ik kijk ook graag bij Svena www.lovinglifeiseasy.nl en 2wmn.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ja, daar heb ik ook wel eens op gekeken. Maar stom genoeg vergeet ik ze vaak ofzo. Moet daar echt weer wat vaker op gaan kijken, thanks!

   Verwijderen
 3. Ahh was super lief dat je mij er tussen gezet hebt!! Vind jou blog ook echt leuk om te volgen. Leuk dat ik je geïnspireerd heb om te beginnen met bloggen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sweeet! Staan ook een hoop andere meiden op die ik met liefde volg!

  BeantwoordenVerwijderen