maandag 23 februari 2015

Diary #7 Pretty Little Liars, winkelen en BFF eventMijn eerste vakantieweek zit er alweer op. Lucky me, want ik heb er nog één! Deze week zat vol met leuke momenten. Ik zat heel wat uurtjes in de trein, raakte verslaafd aan een serie, begon met koffie drinken, ontmoette lieve meiden en ging met de 'hot dutch guy' op de foto. Kijk je mee?
Ik had best een intensief weekend gedaan dus maandag deed ik mooi rustig aan. 's Avonds ging ik sporten met mijn vader. 


Dinsdag ging ik even naar de stad. Die Provocalips van Rimmel is echt geweldig! Binnenkort een review! Verder kocht ik nog een schattig roze kleurtje van Catrice, een wenkbrauwsetje van het zelfde merk en een ring!


De woensdag besloot ik wederom om heerlijk rustig aan te doen. Ik was echt onwijs moe en er stonden vermoeiende dagen op de planning. Dus keek ik de hele dag PLL. Oops! Ik ben inmiddels bij seizoen 2 aflevering 4. Ik wil heel graag bij zijn voordat bekend wordt wie A is ( 24 maart), maar dan mag ik nog wel even doorkijken haha!


Donderdag zat ik om half 9 alweer bij de dokter. Daarna stapte ik in de trein richting Zevenaar. Ik werd van het station opgehaald door een vriendin die daar woont en we gingen samen even lunchen bij de Bakker Bart. Bij haar thuis keken we Mean Girls en daarna gingen we nog even wat winkels in! Vrijdag ging ik met een vriendin naar Zwolle. We dronken wat bij de Starbucks ( deze donuts zijn echt een aanrader, er zit ook nog chocolade in!!). En daarna shopte ik wat lekkere geurtjes bij UScandle. Ik zal binnenkort een artikel maken over mijn mini stash van Yankee Candle! Wat een leuke stad is Zwolle zeg! De smoothie van Smooth Fruit Therapy ( Zit op de grote markt) is trouwens de lekkerste Smoothie die ik ooit heb gehad. Hmm! 's Avonds vierde ik de verjaardag van een vriendin.


Yaay, zaterdag ging ik naar het BFF event in Amsterdam. Ik werd door Dagmar uitgenodigd om mee te gaan. Echt onwijs leuk! Samen met 8 andere lezeressen  bezochten we het event waar onder andere Vera & Sus en de meiden van LLG een Q&A deden. Tim Douwsma ( die ik heel stiekem best wel leuk vind) trad ook nog op. Dus toen deze 'hot dutch guy' melde dat je met hem op de foto kon, zei ik natuurlijk geen nee! Het was echt een onwijs leuke dag met iedereen. En we kregen ook nog een prachtige goodiebag met o.a leuke make-up spulletjes van Gosh en 2 mooie boeken. Meer over deze dag kan je in deze plog zien - moet je ècht even kijken, want op de terugweg mochten we ook nog iets leuks doen..- 


Het waren onwijs leuke, maar ook erg vermoeiende dagen. Zondag was ik ontzettend moe. Ik sliep lekker uit en deed rustig aan. 's Middags kwam er nog visite en mijn neefje bleef slapen. Dus zat ik gisteren naar een liedje te luisteren van de clown van de Efteling, haha! 

Het was een onwijs vermoeiende week, maar wel echt heel erg leuk! Ik heb leuke mensen mogen ontmoeten en veel vriendinnen -soms na lange tijd- weer gezien. Aankomende week ga ik veel stage uren maken. Omdat ik daar nog een beetje achter mee loop. Niet echt vakantie dus.. Maargoed, moet ook gebeuren, ik wil mijn opleiding wel heel graag halen! 

Liefs,
Denise

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto's :) Je mag inderdaad wel even doorkijken bij PLL haha, ik ben wel helemaal bij en ik ben zooo benieuwd wie A is. En BFF event is leuk! Ik was daar vorig jaar geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Haha, klopt! Jaaa ik wil het ook zo graag weten! Ja, was ontzettend leuk!

   Verwijderen
 2. Aaahh pretty little liars. Ik loop gelijk met de serie dus ben echt benieuwd haha, jij gaat nog een aantal andere te weten komen haha maar of ze echt gaan vertellen wie A is weet ik.niet zeker. Want er komen nog zeker 2 seizoenen en de maker had gezegd voor seizoen 7 en we zitten nu in seizoen 5 haha maar ja, ik ben benieuwd & stiekem een beetje zenuwachtig, ik heb zo mijn eigen verdenkingen haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh spannend! Ik hoop het, haha! Want ze tweette 24 maart..

   Verwijderen