zaterdag 28 februari 2015

Kletsen over Wie is de mol en waarom je 24-3 groot in je agenda moet zetten!Ik kijk normaal nooit echt serie's en volg ook geen tv programma's. Behalve Wie is de mol en Pretty Little Liars op dit moment. Vorig jaar was ik begonnen met Drop dead diva. Een onwijs leuke serie maar op een gegeven moment had ik gewoon geen tijd meer om te kijken. Het was leuk om even te ontspannen, maar erg spannend was het niet dus ik hoefde ook niet per se alle seizoenen af te kijken. Maar bij Pretty Little Liars wil ik dat wel heel graag. Kijk je mee?Bij de eerste aflevering van Pretty Little Liars dacht ik al; Waah dit begint nu al op Wie is de mol te lijken, Ik ben nog maar bij seizoen 2 maar ik vind het zo ontzettend spannend! Het moet haast wel iemand zijn ik al 'ken', iemand die er ook al is in seizoen 1 en 2. Ik vind Mike wel erg verdacht. Stiekem weet ik al dat Alison nog leeft, al ben ik daar nog niet. En ik vind haar ook best verdacht. En dan die affaire tussen Garrett en Jenna en dat ze dus een geheim hebben dat over Jason gaat snap ik ook niet meer. Als je bij bent, weet je dus al veel meer dan ik, maar nog niet wie A is. Dat vind ik eigenlijk wel leuk, dat we er allemaal tegelijkertijd achter komen. Waarschijnlijk ben ik tegen die tijd ( 24 maart!!!!) nog niet bij, maar ik kan het natuurlijk lezen op twitter oid. Oh jongens, wat vind ik dit spannend haha. Ik ben alleen maar romantische komedies gewend, dus dit is wel echt eng hoor, haha! Maar het waarschijnlijkst is het iemand die als je het weet heeeel logisch is, maar waar je nu nog niet aan denkt. ( ouders, Alison, Ezra?). Hmmm even afwachten..

En nu dat andere oh zo spannende programma. Wie is de mol? Ik weet het echt niet meer hoor. Margriet? Rik? Of toch Marlijn? Ik vind ze alle 3 zo verdacht. Nu moet ik bekennen dat ik er ook niet zo goed in ben. Ik heb nog nooit een seizoen goed gehad, haha. Ik vind alles wat eigenlijk niet verdacht is verdacht, en alle hints vallen me niet op. Oops!

Wie denk jij dat -A is? En wie is de mol volgens jou? 

Liefs,
Denise

                                         Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

8 opmerkingen:

 1. Wie is de mol, echt een heerlijk programma zonder reclame. Mijn gevoel gaat naar dat Rick de mol is!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa! Dat het zonder reclame is, is wel heel erg fijn. Ik twijfel zo haha. Het ligt er zo dik boven op dat hij de mol is..

   Verwijderen
 2. PLL en Wie is de mol kijk ik zelf helemaal niet, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het bespaard je heel wat vragen, maar het zijn zeker hele leuke programma's haha!

   Verwijderen
 3. Ik hoop dat Marlijn de mol is, gewoon omdat ik haar leuk vind maar stiekem denk ik dat het toch Rik is. Ik geloof oprecht niet dat wij 24 maart er achter komen wie A is, ik ben namelijk helemaal bij en ik geloof het niet echt niet. We zijn nu in seizoen vijf en er schijnen er nog twee aan te komen, maar ik wil het weten, heeeeel graag en ik blijf het ook kijken tot ik het weet. Ik wil zoveel erover zeggen maaar je bent nog niet zo ver, geniet met het kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind Marlijn ook heel leuk haha. Maar Rik ook! Ja, dat hoor ik inderdaad wel van meer dat ze het niet geloven. Er zou ook wel een adertje onder het gras zitten. Hahah dat gaat wel lukken!

   Verwijderen
 4. Ik denk dat Rik de mol is! En Margriet gaat winnen. Ik weet dat het moeilijk is om niet te lezen wie A. is als het bekend is, maar toch zou ik proberen er niet achter te komen. Veel leuker om alles te kijken zoals het hoort!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zou knap zijn als het echt zo is en je het goed hebt voorspelt. Ik vind het zo moeilijk! Ja, daarom wil ik ook heel graag bij zijn tegen die tijd. Omdat ik mezelf ken haha :')

   Verwijderen