donderdag 12 februari 2015

What makes me happy #10 MAC, complimentjes en stage
Wauw! De 10e What makes me happy alweer! Blijf het fijn vinden om te maken. En merk dat ik het ook wel fijn vind om een vast item op de blog te hebben. Deze 2 weken zaten weer vol met geluksmomentjes! Van een mooie MAC aankoop tot stage en van lieve complimentjes tot een zitplekje in de trein. Kijk je mee?- Yaaay, ik sprak weer af met een vriendin die ik niet zo vaak kan zien door afstand. We spreken elkaar heel vaak ( volgens mij is er bijna geen dag dat wij niet appen), maar afspreken is natuurlijk veel leuker! We gingen lekker even winkelen (MAC!) en daarna naar de bios. Een plog van de dag kan je hier vinden.

- In mijn vorige 'what makes me happy', vertelde ik al dat ik een heel leuk pakketje had gekregen van Dagmar . Maar deze week zat er wéér een heel leuk mailtje van haar in mijn mailbox. Ik mag met haar en 9 anderen mee naar het BFF event! Ik vind het ontzettend leuk dat ik haar en de andere lezeressen mag ontmoeten. Het wordt vast een ontzettend toffe dag!

- Toen ik maandag na de les nog even met een docent bleef praten over een toets, gaf ze me opeens allemaal complimentjes. Dat vond ik zo lief! Zoiets maakt mijn hele dag goed :)

- Eindelijk kan ik ook zeggen dat ik een stage heb! Wat een gedoe zeg, wauw! Het is 1 x in de 2 weken een hele zaterdag en de eerste keer was al ontzettend leuk! <3

- Ik voel mij echt even een geluksvogel als ik in een overvolle trein een zitplek heb. Het is soms echt keidruk en met mijn lengte word ik dan zo omver gelopen. Ik vind het ook altijd wel fijn om na het fietsen even te kunnen zitten, want ik moet daarna ook nog een stuk lopen. En dan bewaar ik mijn kostbare energie liever ;)

Wat was jouw geluksmomentje deze week? Voel jij ook altijd zo'n geluksvogel als je een zitplekje hebt weten te bemachtigen? 

Liefs,
Denise

                                Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?5 opmerkingen:

  1. Hai hai! Ik ben genomineerd voor de Liebster Award! Nu nomineer ik jou! Je kan mijn artikel lezen op Sylvahna.com! Ik ben benieuwd naar je antwoorden! Liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat je met Dagmar naar het BFF event gaat! Erg tof <3

    BeantwoordenVerwijderen