zaterdag 14 februari 2015

Gillette Venus Snap


Donderdag kwam er een pakketje voor mij binnen en ik kon gelijk zien wat het was. Het nieuwe scheermesje Gillette Venus Snap! Ik was hier onwijs benieuwd naar, sinds ik een mailtje had gekregen of ik deze wilde gaan testen voor de Cosmopolitan. Natuurlijk wilde ik dat! En als we hem dan toch aan het testen zijn, waarom niet een review voor op de blog? Ik zal je vertellen of hij echt zo handig is als ze beweren!


Ondanks dat het nog een halfjaar duurt, zit ik met mijn hoofd al helemaal in Griekenland. Lekker de hele dag in korte broek of bikini lopen en 's avonds feesten tot we niet meer kunnen. Maar als de hele dag je benen bloot zijn, is het wel zo fijn als ze mooi glad geschoren zijn, toch? Ik scheer mij altijd met gewone wegwerp mesjes. Ik ga geen hele dure kopen - want die raak ik toch zo weer kwijt- en deze kan je mooi weggooien na gebruik. Alleen, heel fijn zijn ze niet. En handig mee te nemen al helemaal niet.. Maar zie daar: De Gillette Venus Snap. Hetzelfde scheermesje als dat je gewend bent van Gilette Venus, alleen dan een stuk kleiner. Hoe handig is het om mee te nemen op reis?!Het scheermesje ziet er ten eerste ontzettend leuk uit met het roze en licht blauwe. Ik zou het bijna schattig noemen, mag je dat zeggen over een scheermesje? Het zit ook nog eens in een makkelijk doosje verpakt zodat je hem overal mee naar toe kan nemen. Handig!
Mijn eerste indruk is dus heel goed. Maar het belangrijkste is natuurlijk, scheert hij ook zo fijn?

Jaa! Wat is dit mesje onwijs fijn zeg! Het handvat heeft een goede grip, waardoor het mesje niet uit je handen valt en omdat je zo dicht bij het mesje zit, heb je veel meer controle over wat je doet merk ik. Ik heb mezelf niet gesneden, yaaay! Doordat het mesje een beetje mee buigt, en omdat je dus zo dicht op het mesje zit, kom je ook veel makkelijker bij de moeilijkere stukken, bijvoorbeeld je knieën.En waar ik later nog wel eens last kreeg van een onwijs droge huid na het scheren, heb ik hier een stuk minder last van. Een fijne bijkomstigheid!

Ik raad dit scheermesje dus ook zeker aan. Voor thuis, maar al helemaal als je je scheermesje graag mee wilt nemen. Het is wel behoorlijk prijzig. Je betaald €15,- voor dit scheermesje. Maar de gewone mesjes van Gillette Venus passen erop, dus dat is wel weer een pluspunt! De mesjes hoeven ook pas vervangen te worden als ze bot zijn, en dat zijn ze bij mij nog lang niet!

Één ding is zeker, dit mesje gaat met mij mee naar Griekenland!

Gillette Venus Snap with Embrace - €15,-. Te koop bij o.a. Bol.com

Zou jij dit mesje kopen?

Liefs,
Denise

                                          Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

4 opmerkingen:

  1. Ziet er inderdaad erg fijn uit zo'n klein ding! Het enige wat me tegenhoudt is de prijs... Vind het een beetje aan de dure kant.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat je dit scheermesje mocht reviewen van Cosmopolitan! Handig reisformaat..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat je dit scheermesje mocht reviewen van Cosmopolitan! Handig reisformaat..

    BeantwoordenVerwijderen