maandag 2 februari 2015

PLOG Arnhem


Zondag ging ik een dagje naar Arnhem met een vriendin en het leek me wel leuk om jullie 'mee te nemen' door middel van foto's. Ondanks dat ik de helft van de tijd vergat om foto's te maken, heb ik er toch een paar kunnen schieten op deze leuke dag. Kijk je mee?

Ik sliep eerst lekker uit tot 10 uur. Wat was ik daar aan toe zeg! Daarna ontbeet ik met aardbeien yoghurt en Kellog's. Ik krijg brood maar moeilijk weg in de ochtend dus ontbijt ik het liefst met yoghurt :)Om 12 uur nam ik de trein richting Deventer, waar ik een kwartier had om over te stappen. Ik keek even bij de AKO en zag dit boek staan. Dit boek staat al een hele tijd op mijn wishlist, en aangezien ik nog een boek moest hebben voor Nederlands besloot ik hem te kopen. En ik heb er zeker geen spijt van. Wat een leuk boek!


Na ongeveer 1,5 uur kwam ik in Arnhem aan waar ik een vriendin met wie ik had afgesproken opwachtte. We liepen wat door de stad en zagen dat er bij de Vero Moda op ontzettend veel artikelen 70% korting was. Dat konden we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Het was wel een beetje een puinhoop, maar dat namen we maar voor lief. Met een paar kledingstukken waanden we ons naar de paskamers en uiteindelijk kocht ik één bordeaux rood blousje voor maar €6,- (!). Binnenkort op de blog!


En toen.. kwamen we in de hemel. Een Douglas mèt Maccounter! Dat heb je bij ons in de buurt niet, dus wat een feestje was het om het hier wel tegen te komen! Al die mooie lipsticks.. *hearteyes*. Ik had wat kleurtjes op mijn wishlist staan maar veel bleek al uitverkocht te zijn. Toch rekende ik een héél mooi kleurtje af, die deze week op de blog verschijnt. Stay Tuned!Daarna werd het tijd om naar de bioscoop te gaan. We wilden al een hele poos samen naar Gooische Vrouwen 2 en nu kwam het er eindelijk eens van. Wat een leuke film zeg! Ik hoorde van veel dat ze hem minder vonden dan deel 1, maar dat vond ik helemaal niet! - Of kwam dat door die opaatjes op het eind? ;-) -


We sloten de dag af, bij hoe kan het ook anders.. Starbucks!


Om 7 uur was het helaas al weer tijd om naar huis te gaan. Het was een ontzettend leuke maar vermoeiende dag. Dankjewel lieve Iris! 

Ben jij wel eens in Arnhem geweest?

Liefs,
Denise


2 opmerkingen: