donderdag 26 februari 2015

What makes me happy #12 - Stappen, vakantie & BFF eventHè hè, toch weer een artikeltje op de blog. Ik heb dan wel 2 weken vakantie, maar ik ben vooral deze week echt super druk. Ik ben stage aan het lopen, en daar ben ik heel wat uren zoet mee! En de dagen dat ik vrij ben, ben ik zo moe dat het me niet lukt om wat te typen. Oops! Ondanks dat ik net 10 uur lang zo'n 600 kinderen heb geholpen op allerlei opblaasbare toestellen, en ik nog net niet in slaap val wil ik dit artikeltje toch even afmaken. Dus hier komt het; de dingen die mij de afgelopen 2 weken blij hebben gemaakt!

- Vakantie! Ondanks dat ik nu dus harstikke druk ben met stage, is het wel fijn om even niet naar school te hoeven en af en toe gewoon een dagje helemaal tot rust te komen

- Pretty Little Liars is mijn nieuwe verslaving. Waarom ben ik niet eerder begonnen met kijken? Zo spannend!

- Op valentijnsdag kreeg ik 2 lieve kaartjes van vriendinnen, 's Avonds ging ik met één van hun nog even wat drinken in de stad. Gezellig! Want ik vind het ook wel een beetje de dag van de vriendschap :-)

- Ik ging naar een vriendin in Gelderland. Omdat je wel even onderweg bent, zien we elkaar niet zo vaak, maar het is altijd gezellig als we elkaar zien!

- Een dag later nam ik met een andere vriendin de trein naar Zwolle. Wat een leuke stad is dat zeg! ( èn een winkel met allemaal Yankee Candles!)

- Ik ging ook nog naar het BFF samen met lieve Dagmar en wat andere lezeressen van haar blog. Echt onwijs tof dat ik mee mocht. Het was een hele gezellige dag! - En ik sta met Tim Douwsma op de foto, dubbel geluk! )

-Ik bedacht de Dare to dream tag en ik kreeg er super veel leuke reactie's op via de blog en social media kanalen. Hij is zelfs al overgenomen, yaaay! 


Zo, dat waren weer een paar geluksmomentjes van de afgelopen 2 weken! 

Ben jij wel eens in Zwolle geweest?

Liefs,
Denise

                                 Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

2 opmerkingen:

  1. leuke momentjes hoor, nee ik ben nog nooit in zwolle geweest ;)

    BeantwoordenVerwijderen