zondag 15 februari 2015

Niet denken, maar doenWauw! Wat is dit een ongelofelijk inspirerend filmpje! De jongens die dit mooie verhaal vertellen zijn Peter en Kelvin. 2 jongens die het behoorlijk gemaakt hebben in de youtube wereld. Ik mocht een tijdje geleden mee helpen op de set, en toen kon ik al zien hoe serieus en vol motivatie de jongens bezig waren. Onwijs knap hoe ze dat doen, en al helemaal op onze leeftijd. In bovengenoemd filmpje bespraken ze een mooi onderwerp. Kijk je mee wat ik er verder over te vertellen heb?


De kracht van het doen. Ik kan me daar wel in vinden. Als jij iets wilt doen moet je er gewoon voor gaan. Ik probeer dat ook zoveel mogelijk te doen. Ik heb in nog geen 5 minuten mijn opleiding beslist. Slim? Misschien niet. Maar dit is wat ik graag wou, en waarom eerst nog honderd andere mensen om hulp vragen als ik het eigenlijk al wist?

Na mijn operatie kon ik niet direct uit bed springen en een rondje door de gang rennen. Ik moest door middel van fysiotherapie weer goed leren lopen. Dat duurde me allemaal veel te lang op een gegeven moment. De fysio zou de volgende dag wel komen om met mij het traplopen te oefenen. Ja daaaag. Ik ga niet afwachten tot iemand mij daar mee helpt. Ik doe het zelf wel! Dus toen de fysiotherapeut de volgende dag kwam, liet ik hem met een bigsmile zien wat ik mezelf weer had aangeleerd. Uit het oogpunt; gewoon doen.

Natuurlijk, soms moet je even nadenken. En het is heel gezond om af en toe onzeker over bepaalde zaken te zijn. Maar als jij graag een blog wilt beginnen, dan doe jij dat. Als jij films wil gaan maken, wat houdt je tegen? En als jij graag chirurg wilt worden, gewoon doen. Doen brengt je zoveel meer dan denken of je het wel kan!

Dus: JUST DO IT! ( zoals Nike altijd roept!)

Wat vind jij van het filmpje van Cinemates?

Liefs,
Denise

                                      Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten