woensdag 4 februari 2015

Fashion kleuren lente/zomer 2015

Bron:http://blog.chickabug.com/wp-content/uploads/2013/02/pastel-valentines-day-party8.jpeg
De sale was afgelopen weken aardig aan de gang, en nu nog hangt er aardig wat. Maar ondertussen worden de winkels ook alweer licht gevuld met kleding voor de lente! Benieuwd wat voor kleuren er onder andere  hip zijn dit voorjaar? lees maar mee!

Ook de etalages van de winkels kleuren langzaam. Ook al vriest het eindelijk en lag de eerste sneeuw er, de lente/zomer kleding komt langzaam in de winkels. Bij elk seizoen is er wel een bepaalde kleur hip, en dit seizoen zijn dat (weer) de hele mooie pastel kleuren.

Mint groen, licht roze, licht blauw, lila.. allemaal hele leuke pastel kleurtjes.

Ook vorig jaar waren er veel pastel tintjes, met daar tegen over de neon kleuren, die ik trouwens ook nog erg leuk vind! Pastel kleurige jassen, pastel gekleurde shirtjes, broeken, maar ook bijvoorbeeld nagellak.

Mijn eerste pastel kleurige item dit jaar heb ik al gekocht, een hele mooie langere zacht roze jas. En ik ben er erg blij mee! Ik kocht heb bij Object, waar nog veel meer leuke pastelgekleurde items in de rekken hangen. Ook oa veromoda heeft de pastel gekleurde items al in de winkels. Zo leuk, en zo zomers!

Hier nog wat afbeeldingen van deze pastel tinten..

LANGE MOUW JAS, Baby Blue, mainKORTE SUÈDE LEREN JAS, Tropical Peach, main
LANGE MOUW GEBREIDE TOP, Aqua Foam, mainLANGE MOUW GEBREIDE TOP, Sunny Lime, large

Wat vind jij van de pastel tinten? 

Liefs,

Melanie

*bron afbeeldingen, www.veromoda.nl

2 opmerkingen:

  1. Oh ik ben helemaal verliefd op zachte pastelkleurtjes! Hopelijk wordt het snel lente :D X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vond pastel leuk, ik vind pastel leuk en ik blijf pastel leuk vinden, heerlijk! Ik word er zo vrolijk van en het geeft zo'n lekker lentegevoel!

    BeantwoordenVerwijderen