zaterdag 31 januari 2015

Vrienden van Amstel LIVE!
Afgelopen woensdag ging ik naar Vrienden van Amstel LIVE!. De kaartjes hadden we begin januari 2014 al besteld en nu was het eindelijk zo ver. De line-up was bij de eerste show die de donderdag ervoor plaatst vond bekend gemaakt, en ondanks dat Nick en Simon, Nielson en Marco Borsato niet op het lijstje stonden, kon ik toch niet wachten om er heen te gaan. Kijk je mee of het net zo'n groot feest was als ik had gehoopt?Wauw, dat was het zeker! Het gebeurd niet vaak bij een concert, maar ik voelde me erg jong. Het was natuurlijk ook 18+, maar ik denk dat wij één van de weinigen waren die onder de 20 was. Maargoed, maakt er het feestje natuurlijk niet minder om!

Om exact 20:15, knalde Anouk door de speakers met 'Girl'. Ondanks dat ik vrij weinig met haar heb, was het een erg leuk begin van de avond. We hadden zit plekken, waar we ontzettend blij mee waren. Er waren 3 podiums en vanaf onze plek -helemaal onderaan, tussen de eerste en tweede podium in-, kon je alles perfect zien. Lucky us!

Andere artiesten die er een feestje maakten waren onder andere; Ilse de Lange, Miss Montreal, Jan Smit, Waylon, Roel van Velzen en natuurlijk niet te ontbreken; Guus Meeuwis. Vrienden van Amstel staat natuurlijk bekend om de unieke samenwerkingen, wat zo'n avond zeker uniek en bijzonder maakt. Wij mochten onder andere zien hoe Roel van Velzen optrad met Eva Simons en Gers Pardoel. Zo leuk om eens te zien!

En net toen ik bijna in slaap viel - ja, echt, sorry not sorry-, bij Golden Earring zagen we rechts van ons opeens een rijdende bar staan met daarop o.a. Marco Borsato en Nick Schilder ( Ja, 'van Simon'). Ze deelden drankjes uit. We waren er vlak voor de show achter gekomen dat ze samen met Jochem Meijer in het publiek zaten, maar dat ze ook meededen - voor één keer- was voor ons als fans een aangename verrassing haha. De bar reed terwijl Guus Meeuwis, Jan Smit en Jeroen van Koningsbrugge liedjes zongen, door de zaal heen. Super leuk bedacht!

Kortom, het was echt een onvergetelijke avond! Ik wil zeker volgend jaar weer gaan!

Ben jij wel eens naar Vrienden van Amstel geweest?

Liefs,
Denise

                                             Volg jij ons al op Instagram & Bloglovin'?

Mijn foto's zijn allemaal mislukt wegens ontzettend slecht licht en kwalitatief slechte camera. Vandaar dat de foto's ontbreken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten