zondag 11 januari 2015

BE creative make up baked duo blushTwee kleuren blush in een simpele maar mooie verpakking. Klinkt goed, right? Deze blush van BE creative make up heeft het. Toen ik hem met 50% korting bij de Ici Paris zag, kon ik hem niet laten liggen. Kijk je mee of hij net zo mooi op mijn gezicht is als in het doosje?De duo blush zitten in een zwarte verpakking die sluit door middel van een magneetje. Super handig! Bovenop het doosje staat het logo gedrukt. Heel simpel, maar dat vind ik wel wat hebben.


Als we het doosje openmaken, komen er 2 'bolletjes' tevoorschijn. De blushes. Links een bruine en aan de rechter kant een mooie roze. 2 totaal verschillende kleuren, maar dat maakt het juist zo leuk!

Leuk en aardig allemaal, maar is de pigmentatie ook goed? Ik zal het laten zien door middel van swatches op mijn vinger.Eerst de bruine. De pigmentatie is prima. Het eerste wat me opvalt is de hoeveelheid glitters. De kleur is wel iets lichter dan hij lijkt in het doosje. Maar dat vind ik niet erg (: 


De roze heeft een nog betere pigmentatie. Het is een mooie zachtroze kleur. Hij heeft wat subtiele glitters, maar niet teveel waardoor hij perfect is voor een every day look. 


Haha, sorry voor mijn best wel arrogante look, maar ik heb wel tig foto's gemaakt en kreeg de kleuren er maar niet goed op. Rechts ( aan de kant van mijn haren) heb ik de bruine kleur aangebracht. Het komst alsnog niet echt goed over, maar de bruine kleur bevat behoorlijk wat glitters. Ik vind hem heel mooi voor naar een feestje of tijdens het uitgaan, maar voor bijvoorbeeld school is hij voor mij too much. De roze daarin tegen is nog mooier dan ik had verwacht. Je ziet hem goed zitten, maar niet zo dat het overdreven is. 

Conclusie. Ik heb nog geen seconde spijt gehad van deze baked duo blush. Hij is makkelijk aan te brengen, heeft een goede pigmentatie en is bijvoorbeeld ideaal om mee te nemen op vakantie. De bruine kan je dan gebruiken voor de feestjes 's nachts en overdag pak je de roze voor een subtiele glow. 

BE creative make up is te koop bij Ici Paris XL

Wat is jou favoriete blush?

Liefs,

Denise


11 opmerkingen:

 1. Dit vind ik echt een prachtig palette met 2 blushes! Hoe duur was hij dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke duo! Ik heb nog niets van Be Creative oeps!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè! Dit is ook mijn eerste aankoop van het merk, maar ik denk dat het niet mijn laatste wordt (:

   Verwijderen
 3. Ik heb nog niks van dit merk maar het ziet er veel belovend uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken. Ze hebben echt mooie spullen! :)

   Verwijderen
 4. Oehh wat een mooi duo! Ziet er heel erg goed uit op je wangen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kleurtjes, prachtig hoor!

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen