zaterdag 17 januari 2015

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip PencilSoms kom je producten tegen waarvan je baalt dat je ze nooit eerder hebt ontdekt. Zo'n product waardoor alle soort gelijke producten die je bezit eigenlijk wel de prullenbak in kunnen, omdat niks dit product ooit gaat overtreffen. Zo'n product is de Color Drama Intens Velvet Lip Pencil in de kleur 310 Berry Much voor mij. Het product is van Maybelline New York en is zoals de naam al verklapt een lipstick in de vorm van een potlood. Ik zag op de site van Sarah een artikel over deze lipsticks en was direct enthousiast. Wat zijn ze mooi!

De verpakking is niet heel spectaculair, maar wel duidelijk. Aan de onderkant van het potlood is de kleur van het product afgebeeld. Super handig. Zo kan je direct zien welke kleur je pakt. De verpakking wordt wel heel snel vies. Je ziet bij mij nog resten van de sticker die de dop aan het potlood vast maakte. Die krijg je er moeilijk af. Ook krijg je als je het potlood gebruikt snel viezigheid op het 'hout'. 


Door dat de lipstick als een potlood verpakt is, kan je hem een stuk makkelijker aanbrengen dan een normale lipstick. Heel fijn, vooral als je niet zo'n held bent in het netjes opdoen van lipstick -zoals ik-. Toen ik de kleur op mijn arm wou swatchen, ging dat eigenlijk heel makkelijk. Er komt een goede pigmentatie van het potlood af. Je kan goed zien dat het een totaal matte lipstick is.


Het matte komt ook heel erg terug op de lippen. Ik heb ook wat droge lippen waardoor de lipstick in de lijntjes gaat zitten. Als ik mijn lippen van te voren wat vettig maak, heb ik hier echter geen last van.

Het blijft best lang op mijn lippen zitten, Ook na het drinken van een glaasje water of het eten van een maaltijd zit het er nog goed op. Wel iets vervaagd, maar voor mij nog zeker prima. 
Het potloodje kan je ook makkelijk meenemen, wil je hem gaande de dag toch nog even bijwerken.

Conclusie:
Ik ben zeer tevreden over dit prachtige product. Deze donkerrode, bordeauxachtige kleur ga ik nog vaak dragen. De prijs €6,99, is niet veel voor wat je terugkrijgt.

Maybelline New York is te koop bij de drogisterij.

Was jij bekend met dit product?

Liefs,
Denise

                                            Volg jij ons al op Instagram & Bloglovin'?

8 opmerkingen: