maandag 5 januari 2015

Diary #5, Sale, Oud en nieuw en Divorce


                                  


Deze week zwaaiden we 2014 uit en verwelkomden we het nieuwe jaar. Een nieuw jaar met 365 lege bladzijden. Verder ging ik best vaak winkelen, haha en feestte ik tot in de vroege uurtjes door. Kijk je mee?
Ik besloot maandag even snel naar Enschede te gaan. Ik had toch gratis reizen en met de trein ben je er zo. Ze hebben daar toch net iets meer winkels dan bij ons. En net toen ik mijn telefoon erbij wou pakken of er ergens een verkooppunt van Yankee Candle was, liep ik bijna tegen een groot bord aan waar het op stond. Lucky me! Ik ben echt dol op het merk maar wil het liever toch eerst even ruiken ipv het op de gok te bestellen op een webshop. Ik kocht 2 tarts. 's Avonds ging ik naar de sportschool.Dinsdag ging ik even met een vriendin naar Arnhem. We konden niet zo lang blijven maar we hebben gezellig samen geluncht en zijn nog even wat winkels ingedoken. Met name de Ici Paris die dikke sale had, hihi.Woensdag was het oudjaarsdag. Ik ging 's morgens nog even naar de sportschool en 's middags ging ik nog even liggen. Een vriendin appte of ik toch mee uitging dus bereide ik me maar even voor op een nachtje weinig slaap. We vierden oudejaarsavond met ons gezin. Rond 1 uur zijn we richting de stad gefietst waar we tot 6 uur bleven, toen was het feestje afgelopen haha. Om 7 uur lag ik eindelijk in mijn bed. Maar het was een geslaagde nacht!Donderdag begon dus met een nachtje in de stad. 's Middags kwam de familie bij ons nieuwjaarsdag vieren. Gezellig! 's Avonds was ik vooral heel erg moe hihi.Vrijdag sloeg de vermoeidheid pas echt toe. Het was een drukke week. En ik heb dan ook niet veel meer gedaan dan vanuit mijn slaapkamer artikelen maken en lezen. En wat tijdschriften doorbladeren. Zo moe, zo moe. Wel boekte de vriendin met wie ik ga, onze vakantie. We gaan naar Chersonissos. Yaaay!Zaterdag was ik nog steeds erg moe maar ik had met een vriendin afgesproken om even de stad in te gaan 's middags. We dronken gezellig warme chocolademelk op het terras.
Het is nu zondagavond 19:00  De laatste dag van de vakantie alweer. Ik ben gisteren begonnen met seizoen 1 terugkijken van Divorce en ben er vandaag mee verder gegaan haha. Een heerlijk rustig dagje voor de drukte van school weer begint. Ik ga zo denk ik nog even verder met kijken en misschien nog even verder met een schoolopdracht. Maar daar loop ik voor op schema mee dus echt haast heeft dat niet (:

Hoe was jullie week?

Liefs,

Denise

2 opmerkingen:

  1. Zo te lezen heb je weer een heerlijke week achter de rug! Succes met je opdracht voor school <3
    Liefs Tara

    BeantwoordenVerwijderen