zaterdag 24 januari 2015

Blogs die de moeite waard zijn om te volgen #2Een maandje geleden schreef ik hier  een artikel over ontzettend leuke blogs die ik volg. En ondanks dat het nog maar een maand geleden is, kan ik het niet laten om een update te schrijven. De blogs uit het vorige artikel volg ik ook nog vrijwel dagelijks, maar er zijn wat hele toffe blogs bij gekomen. Kijk je mee?De mooiste ster aan de hemel

Sophie is een ongelofelijke doorzetter en een heel sterk meisje. Ze blogt vrijwel dagelijks persoonlijke artikelen. Onder andere over haar vader die vorig jaar overleed. Zo ontzettend knap dat ze dat zo kan opschrijven. Ze heeft een hele fijne schrijfstijl en schrijft hele bijzondere artikelen. .


Younique

Als je een vrolijk, meisjesachtige blog zoekt, kan je goed terecht bij Femke. Alleen al van haar lay-out maakt mijn hart een sprongetje. Zo lekker girly. Ze schrijft onder andere over de leukste DIY's, de motiverenste plaatjes en de meest herkenbare lijstjes. Ohja! Ze heeft Demi Lovato ook nog ontmoet (!!).


Zeeuws modemeisje

Tara's blog is alweer 2 jaar oud, maar nog steeds ontzettend leuk. Ik ontdekte hem een paar weken geleden en kijk sindsdien dagelijks of er alweer één van haar leuke artikelen online staat. Voor beauty, fashion, lifestyle en reis artikelen moet je bij Tara zijn!

Jennie from the blog

De blog van Jennie is best bekend, maar ken je hem nog niet, neem dan snel een kijkje. Ze neemt ons mee op haar sportmissie's, showt ons gezonde recepten en geeft ons een kijkje in haar leven. Ze maakt ook heel mooie foto's. Kortom, een blog die zeker een bezoekje waard is.

Welke leuke blogs heb jij laatst ontdekt? 

Liefs,
Denise

                                       Volg jij ons al op Instagram & Bloglovin'?
                                                       

10 opmerkingen:

 1. De meeste ken ik inderdaad al. Veel door instagram! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super lief dat ik hier tussen sta! Ik lees jullie blog ook altijd met veel plezier <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat ontzettend lief zeg! Wauw een primeur dat ik in een ander zn blogpost verschijn. Ik heb een goed weekend! Haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alleen de eerste blog kende ik nog niet ;)
  Jennie volg ik ook via Instagram, hihi

  Liefs, Susan
  ishootlovee.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De eerste kende ik nog niet, al de rest volg ik! Het zijn inderdaad super leuke blogs ;)

  BeantwoordenVerwijderen