dinsdag 6 januari 2015

Spam je blog #1

bron


Ik vind het echt heel leuk om nieuwe blogs te ontdekken. En ze vervolgens te volgen.
Normaal is het niet de bedoeling dat je in je reactie je bloglink achterlaat, maar vandaag dus wel!Dus, plaats een reactie met wie je bent, waarover je schrijft, wat je blog is en eventueel je social media kanalen. Dan neem ik even een kijkje en laat ik een reactie achter op je blog. En wie weet wel meer mensen die het lezen! Volg jij ons eigenlijk al op Instagram & Bloglovin'?

Liefs,

Denise

23 opmerkingen:

 1. Superleuk dat je dit doet! Ik vind het zelf ook altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken!
  Mijn blog heet: www.lifeofrenee.wordpress.com & ik schrijf vooral over beauty, maar ook fashion & lifestyle.
  Mijn instagram is: xxxrenee1996

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Lotje en ik blog op www.beautybylj.nl vooral over beauty. Make up is mijn grote passie en dat zie je zeker terug op mijn blog! Momenteel loopt er ook een winactie! Kom je een keer kijken? X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, leuk, leuk. Mijn blog is http://lifemystyle.eu, waar ik blog over alle facetten van het vrouwelijke leven, gaande van beauty en fashion, over gezonde recepten, tot mijn leven als moeder. Af en toe met een flinke schep sarcasme en een scherp beoordelingsvermogen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klinkt als een blog die ik erg leuk ga vinden! Ik ga even kijken! (:

   Verwijderen
 4. Lief en leuk dat je dit doet. Mijn blog is jessicasthing.wordpress.com ik blog over dingen die ik leuk vind en die mij interesseren. :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk! Ik blog bijna dagelijks op www.captualize.nl sinds 1 januari 2015. Als je nieuwsgierig bent waar het over gaat, zul je toch een kijkje moeten nemen hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat we mogen spammen!

  Mijn blog, www.typischkim.wordpress.com is een blog over beauty, travelling en lifestyle!
  Elke dag komt er een nieuw artikel online.

  Hopelijk kom je eens langs!

  Liefs, Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Altijd leuk dit, want je wilt natuurlijk altijd je eigen log promoten :) Je vindt mij op Vintagirie, de blog over haar, fashion en streetstyle (al staat dit even op een laag pitje vanwege mijn examens). Ook op alle social media vind je me onder die naam :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hee wat leuk :) Mijn naam is Mariëlle en ik blog op www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty en fashion, elke dag komt er een nieuw artikel online! Zo nu en dan plaats ik ook shoplogs of tutorials. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen. Mocht je het leuk vinden, dan kun je me volgen op allerlei social media, de buttons vind je rechts op mijn blog! :) Liefs Mariëlle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, ik ken je blog al langer en vind hem echt heel leuk! Zeker een aanrader om even te kijken! (:

   Verwijderen
 9. Leuk dat we mogen spammen! Ik blog met veel plezier op www.xgraciously.wordpress.com over beauty, lifestyle, mode en andere dingen die mij bezig houden. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hee wat leuk!

  Hopelijk mag ik er hier ook even gebruik van maken om mijn jonge webshop onder de aandacht te brengen. Op de webshop www.milouzzi.nl vind je exclusieve armbanden van hoogwaardige kwaliteit. Iedere 6 weken komt er een nieuwe serie armbanden in de webshop die helemaal voldoet aan de laatste mode trends en die goed met elkaar te combineren zijn. Voor unieke armbanden waar niet iedereen mee loopt moet je dus zeker in de webshop kijken, ook staan er momenteel JOSH look-a-like armbanden in met dierenvacht!

  Op dit moment loopt er ook een WINACTIE! Waarbij je een armband met inspirerende tekst kunt winnen *Follow Your Dreams Be Positive* ! Als je mee wil doen kan dat op de facebookpagina www.facebook.com/milouzzi/
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat lijkt me een erg leuke webshop! Ik ga zeker even kijken! :)

   Verwijderen
 11. Als je dagelijks een blog tip wil, dan moet je een kijkje nemen op de BlogQueen site. Ik organiseer ook de 365 dagen bloggen challenge (incl. besloten Facebook-groep). -> www.blogqueen.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 12. EB Cosmetics Beauty & Lifestyle Magazine over de nieuwste producten van Make Up For Ever, how to's en de mooiste make-up looks www.emeral-beautylife.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hi, ik maak armbandjes voor mijn webshop Leuke Sieraden. Kijk gerust rond, zit jouw stijl er niet bij? Geen probleem, maak ook bandjes op bestelling! Prijzen vanaf € 1,95, tot snel :)

  BeantwoordenVerwijderen