dinsdag 20 januari 2015

Verjaardag cadeautjes!

8 januari was ik jarig, en kreeg ik een aantal cadeautjes. Nu denk je waarschijnlijk, waarom dan nu pas dit artikel? Mijn familie woont allemaal redelijk ver weg, en dus kwamen zij afgelopen weekend om de verjaardagen te vieren, daar wou ik nog even op wachten.

Ben je benieuwd wat ik kreeg/kocht? Lees maar mee


In Frankrijk kocht ik afgelopen zomer een horloge op de markt daar, helaas begaf die het een tijdje geleden. Dus ik vroeg aan mijn ouders een horloge! Hij komt bij lucardi weg, ik weet alleen de prijs niet precies. 

Ik houd van gelakte nagels, en ik heb al heel veel filmpjes en blogs voorbij zien komen met gelnagels, thuis gedaan. Ik wou dat graag is proberen maar het is best duur om zo te kopen.
Ik besloot de starterskit van sensationail te vragen, ik ben er erg blij mee! - gekocht bij etos met korting, bol.com verkoopt hem ook voor als ik het goed heb ongeveer €70,00. -


Ook kreeg ik geld. Mijn telefoon (iphone 4s) had ik al bijna 2 en half jaar en was wel redelijk aan vervanging toe. Ik besloot om voor de iphone 5s te gaan en ik ben er zo blij mee!


Van mijn vriend kreeg ik ring. :)


Van een vriendin kreeg ik oa een heerlijke rituals badschuim, hij ruikt zoo lekker! (Allebei btw;))Van een aantal andere vriendinnen kreeg ik een heel leuk dienblad vol leuke dingen, zo zat er een badschuim van rituals in, 2 kleurtjes nagellak, een shirtje van the Sting, een leuk 'bakje', een armband en een fotolijstje met een foto van ons 4. 

Zaterdag kwam de familie voor de verjaardagen, en dat was erg gezellig!


Ook kreeg ik van de familie en buren geld, van een vriendin een fles Jillz, en heel veel leuke kaarten en lieve felicitaties! 

Wat zou jij voor je verjaardag vragen?

Liefs,

Melanie

                                          Volg jij ons al op Instagram & Bloglovin'?

10 opmerkingen: