zaterdag 30 mei 2015

10 bekentenissen van een muziekliefhebberNa op bijna iedere blog de 10 food confessions tag te hebben gezien, en ik gewoon wat meer met muziek dan met eten heb, besloot ik om de 10 music confessions te doen. Ik zag deze op de blog van Eilish en ik kon hem als diehard music liefhebber niet overslaan. Dus hier komen ze!- Ik ben zwaar verslaafd aan concerten. Een maand geen optreden/ concert is een maand niet geleefd. Oké grapje, zo erg is het niet. Maar als je een abonnement op concerten kon nemen, had ik dat zeker gedaan! :-)

- Ik heb eigenlijk altijd muziek aan staan. Het klinkt misschien vreemd, maar ik kan me gewoon veel beter concentreren met muziek op de achtergrond. Als ik geen muziek op heb is het zo stil en daar kan ik niet zo goed tegen, eigenlijk

- Oké, als je de blog al langer volgt dan kan het je gewoon niet ontgaan zijn, maar ik ben dus best wel heel erg fan van Nick en Simon. Gisteren ( vrijdag) ben ik weer naar hun tour in Breda geweest en ik krijg er maar geen genoeg van. Oops!

- Mensen denken vaak dat ik alleen maar van Nederlandstalige muziek houd, maar dat is absoluut niet zo! Ik kan ook goed naar artiesten als The Script, Ed Sheeran en Demi Lovato luisteren. En ook vind ik het best leuk om op zijn tijd gewoon een DJ muziek op te zetten :-)- Ook een misverstand is dat ik elke Nederlands zingende artiest helemaal geweldig vind. Nope, sorry, maar ik heb echt een bloedhekel aan muziek van bijvoorbeeld  Frans Bauer of Jannes.

- Meestal luister ik gewoon naar de top 50 van Spotify. Best normaal toch? :-)

- Mijn allereerste concert was van K3.  Voor in hoeverre je dat een echt concert kan noemen haha. Verder ben ik ( veel te ) vaak naar Nick en Simon geweest, heb ik Marco Borsato live gezien, heb ik een geweldige avond beleefd bij The Script, en zag ik Miss Montreal en Glennis Grace in het theater. Maar natuurlijk heb ik veel meer artiesten gezien bij bijvoorbeeld festivals.

- Muziek die ik echt verschrikkelijk vind is metal. Voor de rest vind ik alles wel prima op zijn tijd.

- Ik luister meer naar de tekst van een liedje naar de muziek zelf. Ik vind het fijn als ik me herken in een liedje. En stiekem snap ik echt niet als mensen nooit naar muziek luisteren. Ik kan me geen leven zonder muziek voorstellen hoor. Hihi

- Op dit moment luister ik naar See you again van Wiz Khalifa. Ik vind het echt een onwijs mooi nummer en heb hem al heel vaak geluisterd :-)

Zo dit waren ze alweer. Waar luister jij het liefst naar?

Liefs,
Denise

                                      Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

4 opmerkingen:

 1. Mijn 'eerste' concert was ook K3. Haha! Ik ga The Script als het goed is zien op Pinkpop, ben zo benieuwd! Verder wil ik Demi Lovato ontzettend graag zien. Dat is mijn voorbeeld. Maar ze is nog nooit als hoofdact in NL geweest, me sad.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaah The Script is zo gaaf! Jaa ik wil ook heel graag Demi een keer live zien. Ze moet maar snel als hoofdact komen inderdaad! <3

   Verwijderen
 2. Haha heel leuk het enige concert waar ik ooit ben geweest is met mijn nichtjes naar K3..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah volgens mij was K3 van bijna elk meisje haar eerste concert. Jij gaat gelukkig wel redelijk vaak naar festivals, dat is ook onwijs tof! <3

   Verwijderen