maandag 25 mei 2015

Deze 8 blogs moet je ècht volgen!!Inmiddels is het alweer ruim een jaar geleden dat ik echt kennis hebt gemaakt met bloggersland. En vrijdag vieren Melanie en ik alweer onze 1e blogverjaardag. Tijd voor een lijstje met blogs die je écht moet volgen. Al eerder deelde ik lijstjes met blogs die ik had ontdekt, maar het leek me nu wel leuk om alles een keer op een rijtje te zetten en de 8 blogs te delen die je volgens mij écht moet gaan volgen!


Het kán je gewoon niet ontgaan zijn. En zelfs Cynthia heeft hem ingevuld. Ik heb het over de Project Positief Tag. Deze mega positieve tag is bedacht door de nog positievere Dagmar. Geloof me, de dag kan je echt niet beter beginnen dan door haar nieuwste artikel te lezen. Het geeft je kracht en energie waar je de rest van de dag op kan teren. Dagmar is zo onwijs positief ondanks dat ze het echt niet makkelijk heeft. En dat bewonder ik zo ontzettend. En daarnaast is ze ook nog gewoon ontzettend lief. Dus, huphup, waar wacht je nog op? Snel een kijkje nemen op haar blog!

Via Dagmar, ( of misschien ook wel andersom, dat weet ik niet meer hihi) kwam ik op de blog van Anne terecht. Ik ben elke keer weer verrast door de onwijs mooie foto's en enthousiaste artikelen die ze schrijft. Zo deelt ze onder andere de heerlijkste recepten en de leukste artikelen met ons. Neem je een kijkje?

Vorig jaar had ik een periode dat ik heel veel naar de muziek van Demi Lovato luisterde. En toen ik zag dat 'ene Femke' haar had geïnterviewd voor een magazine, moest ik dan ook wel even een kijkje nemen. Mijn eerste kennismaking met Younique was dus onwijs tof. En door de fijne schrijfstijl en de leuke, grappige en creatieve artikelen van Femke moét je gewoon elke dag even een kijkje nemen. Oh, en stiekem vind ik haar artikelen op de site van Cosmopolitan ook het leukste, hihi. 

Denies, Denies, hoe vaak me dat wel niet toegezongen is.. - en dan was vooral mijn oude muziekleraar de schuldige-. Tegenwoordig denk ik eerder aan deze Denise  dan aan mijzelf als iemand dat liedje zingt. Komt het door haar blog naam? Mijn naamgenootje heeft in ieder geval een hele toffe blog waar ik graag een bezoekje aan breng. Ze neemt je mee naar de meest mooie bestemmingen (Denk aan oa de VS!!) en deelt de mooiste make-up doormiddel van prachtige foto's!


Een tijdje terug kreeg ik een heel ontroerend en mooi mailtje voor onze nieuwe rubriek. Het meisje achter de mail was Loes. Deze lieve meid heeft mij onwijs geraakt met haar verhaal. Maar ook op haar eigen blog schrijft ze ( tot nu toe alleen op woensdag en zondag) wat over haar bijzondere leven als wees. Loes is zo onwijs lief en zo'n enorme doorzetter dat ze vééél meer volgers verdiend. Ze inspireert mij in ieder geval onwijs en waarschijnlijk jou ook. Ik kan niet wachten op onze sushidate - we blijven bloggers- eind deze maand! 

Niet alleen Loes, maar ook Sophie heeft haar vader verloren. Waar ze met een wonderbaarlijke positieve kijk over schrijft. Deze durfal die even alleen naar Berlijn (!) gaat, schrijft naast de artikelen waarvan de tranen je over de wangen lopen ook vrolijke artikelen. En laat je zien dat het leven ondanks hele erge tegenslagen, ook heel mooi kan zijn!

Zoals ik bij lipstick aan Vera denk, denk ik bij pastel aan Sabrina  Ik ken haar blog nu een paar maanden en I love it! Alleen om haar titels gaan je lachspieren al werken. Daarnaast is ze ook onwijs behulpzaam en lief! Ze bespreekt de leukste en grappigste onderwerpen en ik verlaat haar blog standaard met een big smile! 

And last but not least wil ik de blog van Justine nog even noemen. Ik ben er nog niet helemaal achter wat het precies is, maar mycupofcare is gewoon een feestje om te lezen. Zo showt ze je de mooiste producten en de leukste lijstjes. Oh, en ze houdt van sushi. Genoeg redenen om te kijken, toch?!

Omdat het stiekem best wel lastig was om maar 8 bloggers te noemen, komt er snel een deel 2, hihi <3

Wat is jouw favoriete (kleinere) blogger?

Liefs,

Denise

                                       Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?30 opmerkingen:

 1. Ik ken er al veel van! Vooral Denise en Sophie vind ik heel erg leuk om te volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik volg er 6 van de 8. Best goed toch haha. Ik vind het ook echt onwijs leuker bloggers.

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha netjes! De andere 2 zijn ook zeker de moeite waard!

   Verwijderen
 3. Wat ontzettend geweldig om in dit rijtje te mogen staan. Echt wauw! Zo ontzettend lieve woorden. You made my day! Gefeliciteerd alvast met je blogverjaardag! ❤

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg lief artikel; stuk voor stuk superleuke bloggers! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh wat leuk!! Super lief & ben het helemaal eens met wat je over iedereen zegt. Ik vind het stuk voor stuk ook super leuke bloggers en ze zijn allemaal super lief :) Als ik een blogger zou moeten noemen pff haha ik kan dat echt niet. Ik lees zoveel blogs & er zijn zoveel toppers, waaronder jij Denise <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je deze bloggers in the picture zet! Volg zelf Sabrina!
  -Marijke-

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat een supermooie complimenten. Ik moest enórm lachen om 'ene Femke', haha ;-) Echt héél erg bedankt voor deze lieve post! Die andere bloggers die jij noemt zijn ook echt toppers <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat een ontzettend lief artikel is dit! Ontzettend bedankt voor je lieve complimenten, het blijft nog steeds leuk dat we dezelfde naam delen! Liefs! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. waaauw, wat een lieve woorden en wat onwijs leuk dat je deze lieve bloggers deelt. Grappig, want de meeste zijn vriendinnetjes van me. Ik gun het de anderen dan ook enorm. Ontzettend lief dat je me noemt, dank je wel meis <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan! Aah super tof dat jullie vriendinnen zijn geworden! <3

   Verwijderen
 10. Heel leuk! Ik volg er 6 van de 8 dus ben het behoorlijk met je eens hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk! Ik volg er al best veel, maar ik zal de anderen ook nog even bekijken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aah super lief dat je dat gaat doen! Het zijn stuk voor stuk toppers!

   Verwijderen
 12. Reacties
  1. Haha heel goed Eilish. Allemaal ontzettende leuke blogs en bloggers!

   Verwijderen
 13. Helemaal mee eens, ik volg ze allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke bloggers heb je uitgekozen!
  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Lief dat je ze allemaal in het zonnetje zet!

  BeantwoordenVerwijderen