woensdag 6 mei 2015

Als het maar goed gaat..Oh, wat heb ik er onwijs veel zin in. Maar.. Zal het wel goed gaan? Wat nou als er iets met onze kamer is? Ik kan geen woord Engels. Of stel dat mijn pinpas het niet doet in het buitenland. Hoe ga ik dan mijn drankjes betalen? Ik kan me er best druk om maken, zo'n eerste vakantie zonder ouders. Maar eerlijk gezegd vind ik het bovenal alleen maar leuk!Ik hield er al rekening mee dat ik aankomende zomer weer niet op vakantie ging. Ik zou voor de 3e keer niet meer mee gaan met mijn ouders. Ondanks dat zij er alles aan doen om ons een leuke vakantie te bezorgen vind ik het niet meer zo leuk. De laatste keer dat ik met ze mee ging, gingen we naar Mallorca. Onwijs tof natuurlijk, maar ik verveelde me behoorlijk.

Dus toen een vriendin me eind vorig jaar een berichtje stuurde of ik zin had om met haar op vakantie te gaan, hoefde ik natuurlijk niet lang na te denken. Jaaaa! Natuurlijk wilde ik met haar op vakantie!
Maar waar gingen we naartoe? Willen we zo'n typische jongerenvakantie met veel stappen? Of als een stel oudjes de hele dag aan het zwembad of op het strand liggen? Beide vonden we een beetje te veel van het goede. Deze vakantie moest er zijn om uit te rusten, maar ook om even lekker jong te zijn en uit te gaan. Bestemming..?

Kreta! Chersonissos om precies te zijn. Euh, ja.. De plaats waar véél jongeren komen.. Maar we hebben er voor gezorgd dat we niet heel dicht bij de strip zitten en dus redelijk op tijd kunnen slapen als wij een keer geen zin hebben om uit te gaan. Ik ben zo benieuwd hoe we het gaan vinden! Ik ben niet zo iemand die zich vol zuipt - ik ben zelfs nog nooit dronken geweest * geeft zichzelf een schouderklopje*- maar ben ook weer niet zo'n iemand die chagrijnig wordt als anderen wel dronken zijn. Zij zitten de volgende dag met een kater, ik niet :)

We hebben voor all-in gekozen. Best prijzig, maar we hebben uitgerekend dat als je elke dag ergens moet eten en al je drinken etc moet betalen, je nog veel meer kwijt bent. Kortom, ondanks dat zo'n vakantie best nog wel wat stress mee kan brengen, heb ik er onwijs veel zin in! En ik kan niet wachten tot dat het 13 augustus is en we in het vliegtuig stappen voor 8 dagen zon,zee en strand (en cocktails!!) En of het goed gaat? Vast wel!

Met wie ga jij dit jaar op vakantie?

Liefs,
Denise

                                      Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

5 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend spannend maar ook ontzettend leuk! Heel veel plezier in ieder geval <3!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah super leuk dat je voor het eerst alleen gaat. Ik ga nu 4 jaar met mijn vriend op vakantie en wij boeken ook altijd all-in. Anders moet er in de ochtend iemand om broodjes ofzo lopen, daar zijn we te lui voor haha. In de avond drink ik vaak cocktails en dan bespaar je (voor mijn gevoel) veel geld, een cocktail is al gauw 5 euro, maar bij all-in gratis! Heel veel plezier alvast, het komt allemaal wel goed!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super spannend om in je eentje te gaan! Maar ik weet zeker dat dat goed komt hihi. Heel veel plezier! Je hebt in ieder geval wat om naartoe te leven!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooeeh, wat super spannend om in je eentje te gaan! Maar het komt vast en zeker goed!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je samen met een vriendin gaat! Kan me heel goed voorstellen dat je het wat eng vindt. Ben benieuwd naar je verhalen :)

  BeantwoordenVerwijderen