vrijdag 8 mei 2015

De meest bizarre, grappigste en leukste zoektermen!
Er zijn veel bezoekers die door middel van zoekwoorden op de blog terecht komen. Super handig natuurlijk, want ik maak zelf ook geregeld gebruik van Google als ik een review zoek. Via Google Analytics kan je zien door middel van welke zoektermen de lezers op je blog komen. En sommige zijn best -ehm..- apart te noemen. Kijk je mee naar grappige, bizarre maar ook leuke zoektermen die ik heb gevonden?
Vitaly rules google ☆*:.。.゚゚・*ヽ(^ᴗ^)丿*・゚゚.。.:*☆ ¯\_(ツ)_/¯(•ิ_•ิ)(ಠ益ಠ)(ಥ‿ಥ)(ʘ‿ʘ)ლ(ಠ_ಠლ)( ͡° ͜ʖ ͡°)ヽ(゚д゚)ノʕ•̫͡•ʔᶘ ᵒᴥᵒᶅ(=^. .^=)oo

Wat een werk om dit in te typen zeg! Knap ook dat je dan op onze blog uitkomt..


3e en 4e teen vastbinden ontlasten zenuw

Klinkt best een beetje vreemd, niet? Maar ik snap hem wel! Ik heb een paar maanden geleden namelijk een artikel ( klik hier ) geschreven om de pijn tijdens het op hakken lopen te verminderen. En dat heeft alles te maken met bovenstaande zoekterm! 

Dissociatie door pfeiffer

Sorry, maar ik heb werkelijk geen idee wat ik hier over heb geschreven. Zo nieuwsgierig als ik ben heb ik de zoekterm even zelf gegoogeld, en ik zag dat iemand het vorig jaar een keer in een reactie had genoemd in het artikel over onzichtbare ziektes! Verklaart een boel! :) 

Double dots oorbellen anders

Anders? Hoezo anders? Zijn normale Double Dots niet goed genoeg dan?
Groepsapp nick en simon

Ten eerste, waarom google je hier op? Ten tweede, ja ik zit in een groepsapp met wat andere fans. Maar ik heb daar nooit wat over geschreven. Wel over Nick en Simon zelf natuurlijk.. Gehe

Leuke blogs om te volgen

Aaah dankjewel! Nee grapje natuurlijk. één keer in de zoveel tijd komt er een artikeltje online met wat leuke blogs die ik in de afgelopen periode heb ontdekt. Ken jij nog leuke blogs? ( Niet die van jezelf, daar komt binnenkort nog een keer een ander artikeltje van online). Misschien zie je die blog dan wel in de volgende editie!

Vriend dealt herkennen

Aj.. Het is al niet best als je denkt dat een vriend dealt. Misschien komt er een dag - als ik afgestudeerd ben-, dat ik je precies kan vertellen hoe je dat herkent. Maar voor nu? Geen idee.. Sorry!


Wat houd medische keuring in voor dansers

Ik hou van dansen! Ik heb vanaf de kleuterklas geloof ik al gedanst - met een tussenstop van een jaar-. Maar hier kan ik je geen antwoord op geven. 

Zo. dit waren de leukste van de afgelopen maanden. Verder zijn het vooral normale zoektermen als blog by deslie ( of een variant daarop) en wat normalere zoektermen. Ik blijf me verbazen waar mensen op zoeken, ook als ik kijk naar dit soort artikelen op andere blogs! Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen, ik heb er in iede rgeval een boel lol om gehad met mezelf haha ;-) 

Wat is jouw bijzonderste zoekterm als je blogt?

Liefs,
Denise

                                        Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

6 opmerkingen:

  1. Ik vind dat ook altijd zo leuk om te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. whahahha, wat een geweldige zoekopdrachten. Wat mensen soms googlen verbaast mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Witte lente jas amersfoort is denk ik mijn gekste want amersfoort ligt niet eens in de richting en ik heb ook geen witte jas voor in de lente haha!

    BeantwoordenVerwijderen