donderdag 7 mei 2015

What makes me happy #22 - cocktails, vakantie en bevrijdingsfestivalOoh wat heerlijk, deze What makes me happy valt precies in mijn vakantie! En daar was ik flink aan toe! Zo ging ik afgelopen week naar een gratis concert, dronk ik cocktails en vierde ik met de rest van Nederland de bevrijding. Kijk je mee?- Voor het 2e jaar van mijn opleiding krijg je een plek toegewezen waar je 20 weken stage moet lopen. Ondanks dat het nog niet 100% zeker is, vind ik de plek waar ik na de zomervakantie geplaatst word wel erg leuk. Ik ga namelijk op een basisschool met speciaal onderwijs stage lopen. Ik heb natuurlijk wat research gedaan, en de school lijkt me heel leuk! Nu hopen dat het door gaat :)

- Ik verklapte het al in mijn intro, maar ik heb dus 2 weken vakantie. En oooh, wat was ik daar aan toe. Dat merkte ik afgelopen weekend wel, waar ik lekker niks had gepland en even helemaal kon uitrusten. De komende dagen heb ik wel veel gepland, maar vooral leuke dingen die me veel energie geven. ( 3x raden waar ik naar toe ga, hihi ;-) ). Maar natuurlijk let ik er ook wel op dat ik genoeg rustdagen tussendoor heb :)

- Met Koningsdag ging ik uiteten, jumjum! Ik deed die dag verder niks, ( ik had vrijdags en zaterdag zware dagen gehad op school en stage en had dus alle rust nodig). Maar dat we met het gezin uiteten gingen vond ik wel heel leuk! :)

- Volgend jaar doet Simon - ja, die 'van Nick' -, een solo tour. En je bent fan of je bent geen fan, ik kocht alvast tickets. Bij één theater liep het hele systeem vast door de drukte. 's Middags kreeg ik opeens een mail dat ik een gratis show mocht uitkiezen in verband met de overlast die ik had gehad. Super lief van het theater! Ik koos voor Glennis Grace. Wat een stem heeft zij! Ik had denk ik niet zo snel kaarten voor haar gekocht, dus des te leuker om het een keer zo te proberen! De avond sloten we af met een heerlijke cocktail op het terras. Laat de zomer maar beginnen!

- 5 mei, de dag dat heel Nederland haar bevrijding viert. Vorig jaar vond ik het bevrijdingsfestival in Zwolle echt onwijs tof en gezellig. Dus dinsdag ben ik lekker weer gegaan. Nouja lekker weer, dat was er trouwens niet echt.. Maar ach, kan ik dat dansen in de regen ook weer van mijn lijstje afvinken! :)

- Gisteren ging ik met mijn moeder gezellig een dagje naar Amsterdam. Er komt nog een plog van online, maar ik kan je vertellen dat het heel leuk ( en lekker!) was :)


De komende week wordt onwijs leuk. Bereid je voor op een enthousiaste WMMH over 2 weken!
Wat was jouw ultieme geluksmoment de afgelopen week?

Liefs,
Denise

                              Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?


4 opmerkingen:

  1. Aah wat heerlijk twee weken vrij! Ik was al heel erg blij met maandag en dinsdag extra vrij zijn ;). Mijn grootste geluksmoment was afgelopen dinsdag: toen was ik al weer 5 jaar samen met mijn binkie <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, wat fijn dat je een show uit mocht kiezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat gaaf en lief dat je een show mocht uitkiezen en wat leuk dat je naar Glennis Grace gaat, zij is zoo goed. Super leuke lijst Denis en ik ben benieuwd naar je plog! X

    BeantwoordenVerwijderen