dinsdag 5 mei 2015

Dit kan je niet gemist hebben!Je kan ze bijna niet gemist hebben, toch? De top 10 meest gelezen artikelen van de 200 die online zijn gekomen. Naast wat oppervlakkige onderwerpen, zitten er ook een paar heftigere artikelen tussen. De bezoekers aantallen schieten omhoog ( de artikelen van gisteren en eergisteren staat ook al in dit rijtje) en daar kan ik alleen maar heel trots op zijn. Op naar de volgende 200!

Als je het desbetreffende artikel wil lezen, kan je op de titel klikken!

10. 365 dagen zonder jou 

Deze post kwam online op de eerste sterfdag van een vriendinnetje. Ik mis haar echt ontzettend en had er wat over geschreven. Ik vond dat ik op zo'n dag geen oppervlakkige review of iets dergelijks neer kon zetten.

9.  Gastblog - Leven met : Een eetstoornis

De rubriek 'leven met' doet het goed! In dit artikel verteld iemand over het zware gevecht met haar eetstoornis. Super heftig en vooral heel dapper. Heb jij ook een verhaal dat je wilt delen? Mail dan even naar blogbydeslie@hotmail.com en dan mail ik je zo snel mogelijk terug!

8. Gastblog- Leven met: Een grote angst voor verlies

Lieve, sterke Loes schreef ook een artikel voor onze rubriek. Zij was onwijs bang om mensen te verliezen, en toen sloeg ook nog een paar keer het noodlot toe. Heb jij het artikel al gelezen? Neem ook zeker even een kijkje op haar blog, ze schrijft heel ontroerend en mooi!


7. Double dots

Double dots zijn een tijd erg populair geweest. En nog steeds zie je ze veel. Ik kan wegens gezondheidsredenen helaas geen oorbellen dragen, maar Melanie wel en ze schreef een artikel over hele leuke en goedkope Double dots! Grappig feitje: dit artikel wordt veel bezocht doordat mensen via Google zochten naar Double Dots :)

6. Ik word beroemd!

Haha, dit vind ik dus zo leuk! Deze post kwam gisteren online en staat nu al op nummer 6 van de best bekeken artikelen. Ik vertel hierin dat ik best vaak op tv ben geweest :)

5. Verlies

Na het overlijden van die vriendin vorig jaar ( zie nummer 10), had ik een hele tijd totaal geen zin om artikelen te schrijven. Totdat ik me een opmerking van haar herinnerde over de laatste post die online kwam. Ze vond het zo fijn dat ik er over had geschreven en ik wist zeker dat ze wilde dat ik door ging met bloggen. Dus besloot ik een artikel te maken over het verliezen van iemand.

4. Mijn hart klopt, maar klopt niet

Het is het 2e artikel dat online kwam ( nog onder de vorige naam xkusdenisee). Ik denk dat vooral de titel mensen nieuwsgierig heeft gemaakt. Want euh, klopt wel, klopt niet.. Wat is het nou? In dit artikel vertel ik wat meer over mijn hartrevalidatie! Hier kan je wat meer vinden over het leven met een hartafwijking :)

3. DE FANTASTISCHE DUPE VAN UITVERKOCHTE MAC FAUX

Hahah, stelletje koopjesjagers zijn jullie! Grapje natuurlijk, maar deze post bracht me wel heel veel bezoekers! MAC Faux is echt mijn favoriete lipstick op dit moment. Maar natuurlijk wel best prijzig.. Daarom moest ik gewoon de dupe delen die ik heb ontdekt! Welke ga jij kopen?

2. Onzichtbare ziektes

Wat ben ik blij dat deze post zo goed bekeken is. Hij is alweer ruim een jaar oud, maar hij word nog vaak aangeklikt. Ik ben echt een voorstander van onzichtbare ziektes wat meer bespreekbaar te maken. Want er rust zo groot onbegrip op en dat vind ik heel erg!

1. Waarom je echt naar Nick en Simon - Herinneringen moet gaan

Ik vind het zo grappig dat deze post op één staat. Ik weet namelijk dat er niet heel veel bloggers zijn die Nick en Simon leuk vinden. Maar omdat ik lekker zelf mag weten waar ik over schrijf besloot ik in al mijn enthousiasme deze post toch te maken en online te gooien. En met wat voor resultaat! Simon kwam achter het bestaan van deze post en besloot hem te delen op zijn twitter met de reactie ' Das lief'' Hallo bezoekers! <3

Heb jij deze artikelen al gelezen?

Liefs,
Denise


                                 Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

5 opmerkingen:

 1. Leuk geschreven! Je bent super goed bezig Denise!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om te lezen. Er zijn bij mij nog niet genoeg artikelen online om dit te doen. Ik zit volgens mij op de 40 artikelen haha.

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om te lezen! Ik kende sommige artikelen nog niet, maar ga ze zeker lezen! En 200 artikelen online alweer, jeetje. Ik zit net op de 50 denk ik haha? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk om zo'n top 10 te zien! Heb ik ook eens gedaan! Misschien binnenkort nog maar eens !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het echt goed van je dat je ziektes/aandoeningen bespreekbaar durft te maken. Keep up the good work!

  BeantwoordenVerwijderen