zaterdag 9 mei 2015

Spam your blog + social media kanalen!
Yaay, inmiddels is het alweer mei. En dus werd het weer eens tijd voor een spam your blog!
Vooral nu ik vakantie heb, vind ik het heerlijk om de hele dag door blogs te lezen. Tijd voor een dosis nieuwe blogs!Normaal is het not done om het linkje van je blog in een reactie te zetten, - daar hebben we immers het website/url balkje voor-, maar vandaag is het helemaal legaal. Ik vind het ook leuk om nieuwe Instagram accounts te volgen. Dus vertel even wat over je zelf en je blog in een reactie! Je mag natuurlijk ook de blog van iemand anders spammen! :-)

Liefs,
Denise

                                       Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

2 opmerkingen:

  1. Jaa leuk! Mij ken je wel, maar toch. Ik ben Eilish, 21 jaar en blog op http://www.artisticstateofmind.nl Ik heb een persoonlijke lifestyle blog en deel alles wat ik wil delen. Mijn Instagram account is www.instagram.com/mrseilish :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ten eerste leuk blog, ik ben net een blog begonnen; www.trendybeauty.weebly.com

    BeantwoordenVerwijderen