donderdag 11 juni 2015

Afscheid nemen bestaat nietNormaal staat er nu een 'what makes me happy' artikel online, maar vandaag is het even anders. Het artikel die ik niet hoopte te schrijven, ga ik nu toch schrijven. Ik wil het niet, maar dingen gebeuren ook al sta je er niet helemaal achter. 'Het laatste hoofdstuk van weer een geweldig boek'.


Lieve volger, lieve lezer, ik zeg je eerlijk ik weet niet zo heel goed hoe ik moet beginnen. Het liefst ga ik nog een paar dagen, maanden of jaren door met bloggen op blogbydeslie, maar ik stop. 

Het doet pijn, maar zoals jullie de laatste tijd hebben gezien, en sommige wel hebben gemerkt *dat weet ik zeker* is er in de afgelopen weken niet vaak een artikel van mij online gekomen. Het mag geen excuus zijn, en ik gebruik het ook niet als excuus, maar het is wel een soort van de reden. Ik had en heb het de laatste tijd erg druk, de laatste twee weken school zijn aangebroken en dat betekend veel deadlines, school gaat voor en dus kwam de blog op een lager pitje.

Wat ook meespeelt is dat wij, Denise en ik, er achter zijn gekomen dat wij, wat bloggen betreft, anders over dingen denken. En dat werkt niet meer samen. We blijven vriendinnen maar samen een blog runnen, stopt. 

Ik had niet zien aankomen, dat ik nu al stop met blogbydeslie. Ergens wil ik het niet, ergens gaat het tegen mijn gevoel in. Ik zit eraan te denken zelf een blog te beginnen, maar daar wacht ik nog even mee. Ik heb bijna vakantie en dan kan ik het beter beslissen, aangezien het dan rustiger is. 

'Blogbydeslie' bestaat nu iets meer dan een jaar, een jaar waarin ik het bloggen 'leerde', leuke mensen leerde kennen en waarvan ik had verwacht dat het langer dan een jaar zou duren. De lieve reacties van jullie, waren erg leuk om te lezen. En werden/worden echt gewaardeert!

Op dit moment ben ik met veel dingen bezig, ik wil en kan er nog niks over zeggen, maar als het goed gaat, kun je het over een tijdje zien op misschien wel mijn blog, of anders mijn Twitter en/of instagram.


Bron: www.instagram.com/itsstylish


Ik heb met veel plezier artikeltjes geschreven voor blogbydeslie, voor onze blog. Maar de laatste tijd was het meer een gevoel van moeten, wanneer ik tijd had wist ik niks te typen en wanneer ik geen tijd had bedacht ik allerlei dingen waarover ik iets had kunnen schrijven. Wanneer ik weer een blog begin pak ik het anders aan, ik zal er dan voor zorgen dat er meer online staat.

Maar voor nu is dit het laatste artikel voor blogbydeslie. 'Het laatste hoofdstuk van dit geweldige boek'.

Denise en ik blijven zoals ik al zij gewoon vriendinnen, we willen weer een keer naar een optreden van onze idolen.. En zijn van plan nog genoeg andere leuke dingen te gaan doen. De blog en de vriendschap zie ik voor nu even apart, maar we blijven elkaar helpen. Lieve Denise, ik weet dat je dit leest, ik wil je bedanken voor je vriendschap en voor het jaartje samen bloggen, het was een leuke stap!

Keuzes zijn moeilijk, en lastig maar.. Afscheid nemen bestaat niet!

Lieve lezer, ook jij bedankt voor het lezen van mijn artikeltjes, en voor het eventueel plaatsen van een reactie. Dat brengt echt een lach op mijn gezicht! Mocht je mij toch nog willen volgen, dit kan via twitter& instagram, en wellicht op een nieuwe blog!

Ik heb heel veel plezier aan Blogbydeslie gehad, maar ik twijfelde al langer. Allemaal heel erg bedankt voor alles.

Heel veel liefs,

X

Melanie


11 opmerkingen:

 1. Wat heb je dit mooi geschreven! Jammer dat je stopt, ik ben benieuwd naar alle plannen die je nog hebt!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had de keuze al meegekregen en ik denk dat dit voor jullie een goede keuze is. Als het niet werkt, dan loopt het een andere keer wel mis. En nu kiezen jullie beiden voor jullie vriendschap, dat is toch super mooi? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi geschreven! Helaas werkte het niet, maar gelukkig lijd jullie vriendschap er niet onder:) ben beniewt naar je andere plannen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi geschreven Melanie <3 Ben benieuwd naar je volgende stappen betreft bloggen of dat andere idee! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi geschreven, jammer dat het niet werkte, maar gelukkig lijd jullie vriendschap er niet onder! Ben benieuwd naar alle andere plannen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je dit prachtig geschreven. Dit kwam even onverwacht maar als dit voor jou de beste keuze is kan niemand jou vertellen dat dit niet zo is. & Denise je bent een topper en je kan dit zeker ook alleen!!

  Liefs
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen