vrijdag 19 juni 2015

Sleek Matte Me Lip Creams - Birthday Suit & Brink Pink


Goed, beter, best. Zo gaat dat met mij en lipproducten. Altijd op zoek naar iets mooiers en beters. MAC is uitgegroeid tot mijn favoriete make-up merk, vooral als het om lipproducten gaat. Maar toch geef ik andere merken ook nog even de kans. Vandaag is het de beurt aan Sleek. Een paar weken geleden kocht ik Birthday Suit en vorige week bestelde ik de felgekleurde Brink Pink erbij. Beide zijn ze van de Matte Me Lip Creams collectie. Vandaag review ik ze voor jullie!

Ik vind de verpakking allereerst heel mooi. Het ziet er best chique uit met dat doorzichtige 'glas'. Het had zo een verpakking kunnen zijn van een high end product!

Birthday suitIk ben de laatste tijd gek op nude tinten, dus toen ik deze in het schap zag liggen, wilde ik hem graag proberen! Sowieso vind ik matte ook steeds mooier worden, dus ik was benieuwd hoe deze me zou staan!


Hey Nude! Alhoewel, helemaal nude is hij ook weer niet. Hij neigt iets naar het bruin.
Ik vind hem best mooi staan op mijn lippen. Hij is absoluut niet te licht. Wat ik echt niet mooi vind. Het is echt een kleurtje die je elke dag kan pakken. Door de weerkaatsing van het zonlicht lijkt hij wat te glanzen, maar hij is echt helemaal matte.

Brink Pink Fel, feller, felst, NEON. Dat is wat geldt op deze lip cream. Wauw. Ik vind hem zo gaaf!


Nee, hier zit écht geen filter of iets dergelijks overheen. Hij is werkelijk neon. En ik houd ervan! Wel vind ik het lastig aanbrengen, zoals je waarschijnlijk wel kan zien. Het moet echt heel zorgvuldig gebeuren. Moeilijk!  Hij blijft best lang zitten. Toch vervaagt hij wel heel lelijk. Hij begint namelijk af te bladeren bij de binnenkant, vooral als je net hebt gegeten. Direct bijwerken dus!


Ik vind dit vooral een heel mooi kleurtje voor als de zon schijnt en je lekker met een cocktail en een goed boek aan de rand van het zwembad zit. Deze kleur gaat dus ook zeker mee in mijn koffer naar Kreta aankomende vakantie! Voor een dagelijkse look naar school of het werk, kan hij wel iets te fel zijn. Hij knalt echt van je lippen af en daar moet je natuurlijk van houden :-)

Conclusie

Deze lip creams van Sleek zijn helemaal goedgekeurd. Een minpuntje is wel dat hij lelijk vervaagd, dus bijwerken is geen overbodige luxe. Verder is de pigmentatie prima en hebben deze lip creams een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Sleek is o.a. te koop in de webshop van  Makeupmusthaves. De lip creams kosten €6,99 per stuk.

Welke kleur vind jij mooier?

Liefs,
Denise

                                     Volg jij mij al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

12 opmerkingen:

 1. Oh wauw, vooral die neon roze vind ik ontzettend gaaf. Wat een tof kleurtje en wat staat ie je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, beide echt prachtige kleurtjes <3
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat vervagen vind ik altijd zo jammer, maar de kleuren zijn leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er goed uit wel jammer dat ie lelijk vervaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer van het vervagen, maar voor die prijs kun je ze nog wel een keer aanbrengen! ;-)
  Ik houd van matte kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een toffe kleuren zeg. Die tweede staat je zo goed. Echt een gave kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zien er echt super goed uit! Nu wil ik ze ook heel graag proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de tweede kleur heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind de kleuren erg leuk, alleen jammer dat ze vervagen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik wil deze nog heel graag! Ik vind matte lipgloss zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben onwijs benieuwd naar deze creams! Fijne foto's! X

  BeantwoordenVerwijderen