vrijdag 5 juni 2015

Room make-over wishlist

In het najaar wil ik dol graag mijn kamer veranderen. Het behang vind ik nog wel prima, maar ik zou heel graag andere meubels willen. De meubels die ik nu heb, heb ik al sinds dat ik hier woon - en waarschijnlijk nog wel langer-. dus die mogen na ruim 15 jaar ook wel eens vervangen worden. Zoals je kan zien op het plaatje wil ik het liefst allemaal witte dingen. Oh, en komt alles van de Ikea, haha! Kijk je mee naar mijn room make-over wishlist?


Als je op de naam van het product klikt, kom je op de site waar het product staat!


Een vrouw ( oké, een man trouwens ook ), kan nooit genoeg kleren hebben. Écht niet! Maar die kleren moeten natuurlijk wel opgeborgen worden. Het liefst neem ik een kledingrek. Maar volgens mijn moeder - hahaha- is dat een mega slecht plan want komt er allemaal stof op. Dus opzoek naar een nieuwe kleding kast. Ik heb best een kleine kamer, en ik vind de grote kast die ik nu heb, echt onwijs zonde van de ruimte. De kast is namelijk relatief heel groot, terwijl er niet eens heel veel in kan.. En daarbij vind ik deze witte kast van Ikea ook véél mooier!


Ik heb nu nog een éénpersoonsbed, maar ik wil dolgraag een tweepersoons. Al die ruimte die je dan krijgt.. Zo fijn! Toen ik vorige week door de ikea liep, zag ik echt een onwijs mooi bed, maar ik weet niet meer hoe er uit zag.. Hmm! Maar deze vind ik ook wel mooi! 


Oooh, hier droom ik van hoor. Ik moet telkens even blijven kijken als ik deze bij de Ikea zie staan. Oh so pretty! Ik zie mezelf hier al helemaal voor zitten met mijn make-up <33

Alex ladeblok 

En die make-up moet natuurlijk wel opgeborgen worden.. Jaa, ik wil de bloggers beroemde Alex lade kast ook aanschaffen hihi. Sterker nog, ik moet wel. Ik heb echt geen plek meer voor mijn als maar groeiende stash!


Aangezien de kast hierboven niet echt heel groot is, is het wel handig om voor bijvoorbeeld ondergoed en sokken een ladekastje te hebben. Maar mij kennende kan er natuurlijk ook heel goed ''troep die ik eigenlijk niet weg wil gooien'' in :-)

Los van elkaar vallen de prijzen bij de Ikea natuurlijk onwijs mee. Maar als je alles bij elkaar optelt komt je toch op een behoorlijk bedrag uit. Nog even door sparen dus! Als ik echt een tweepersoonsbed neem, betekend het wel dat ik mijn bureau weg moet doen. Maar dat vind ik eigenlijk niet zo heel erg. De kleur - lichtbruin- past toch niet bij de rest, en eigenlijk gebruik ik mijn bureau alleen om mijn nagels te lakken en rotzooi in en op te bewaren hahaha :-)

Shop jij vaak bij de Ikea voor (slaapkamer )meubels? 

Liefs,
Denise

                                    Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?10 opmerkingen:

 1. Ik zit net even rond te kijken in mijn kamer en ik ben er zo juist achter gekomen dat letterlijk al mijn meubels van de Ikea komen, oeps! De Ikea is dus duidelijk mijn favoriete winkel op het gebied van interieur haha. De meubels die jij wilt zijn ontzettend mooi!

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Groot gelijk! Ze zijn niet zo duur in vergelijking met veel andere winkels én hebben vaak ook nog super leuke spullen! Dankjewel! :D

   Verwijderen
 2. Nou als ik ook een make-over mag doen dan zou ik het ook wel weten! Dan zou er ook veel van dit bij horen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een hele witte kamer lijkt me zo fijn. Die toilettafel, wauw. I need it! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ZO een kaptafel en alex ladeblok wil ik ook nog wel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat toevallig! ik heb net een artikel gemaakt over een wishlist haha. Over een paar weken mag ik mijn nieuwe kamertje in :)

  BeantwoordenVerwijderen