donderdag 25 juni 2015

Deze films moèt je gewoon gezien hebben!Ik hou echt van films kijken. Ik doe het tussen het schoolwerk door, in het weekend, tijdens een lange treinreis en vooral in de vakantie's. Ik heb er dan ook al aardig wat gekeken. Geen horror of actie voor mij. Geef mij maar gewoon een heerlijke romantische komedie. Ik zette 3 films op een rij die je wat mij betreft echt gezien moet hebben. - Anders heb je echt wat gemist hoor!-. Maak je op voor wat films met Channing Tatum, een lach en een traan!


- The Fault In Our Stars

The Fault In Our Stars keek ik voor het eerst in de bioscoop en het is echt de enige film die ik heel vaak kan kijken en dan nog steeds niet verveeld. Hij is zo onwijs mooi! Ik schreef er vorig jaar zelfs een heel artikel over. Zo enthousiast was, en ben ik! TFIOS gaat over een meisje Hazel, die lijdt aan een ernstige vorm van kanker en niet meer lang zou leven. Bij een groepje met lotgenoten ontmoet ze Gus, die ook heel erg ziek is. Samen hebben ze één droom. Naar Amsterdam gaan en de schrijver van het lievelingsboek van Hazel de hemd van het lijf vragen. Maar of ze dat gaat lukken?

Een prachtige film waar je een heel pak tissues bij de hand moet hebben, en die je laat nadenken over heel veel dingen. Deze film moet je gewoon gezien hebben. En naast een hele mooie verhaallijn, spelen de acteurs echt heel erg goed. ( En ik kan je vertellen dat Ansel, die de rol van Gus speelt, in het echt net zo leuk is als in de film. Celebrity crush!)- The Vow

Wat als je wakker wordt, en niet meer weet wie de mensen om je heen zijn? Het overkomt Paige in de film The Vow nadat ze in coma raakt door een heftig auto ongeluk. Nu snap ik opzich niet dat als Channing Tatum naast je staat en zegt dat hij je man is, je nog twijfelt, maargoed. Wat als je familie toch liever hebt dat je weer naar je ex teruggaat? Lukt het je man dan nog om je ervan te overtuigen dat hij degene was die met je getrouwd was, ondanks dat iedereen wat anders zegt?

The Vow is wederom een prachtige film waarbij ik je moet waarschuwen voor eventuele tranen. Het verhaal over onvoorwaardelijke liefde, de kunst van het vergeten en het helemaal in de war zijn gaat je ontzettend ontroeren. En daarnaast is het gewoon heel leuk om ruim 100 minuten naar Channing Tatum te kijken. 


- The Other Woman

Denk je dat je een onwijs leuke vriend hebt, blijkt hij getrouwd te zijn. Oh, en er nóg een scharrel op na te hebben. Say what?! Dat pikken de vrouwen natuurlijk niet en ze proberen hem samen terug te pakken.

Ik vind dit echt een hele leuke en grappige film. Vreemdgaan is echt not done en dan vooral niet als je het 3 dubbelop doet, aangezien de vrouwen niet van elkaar af weten. Een super leuke film als je toe bent aan een avondje flink lachen! :-)

Deze post is alweer veel te lang haha. Dus ik houd het vandaag even bij deze 3 en er komt snel een deel 2! :-) Welke film vind jij heel erg leuk?

Liefs,
Denise

                                Volg jij mij al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

9 opmerkingen:

 1. Ik heb ze allemaal gezien en ik vind ze ook allemaal het kijken zeker waard, meerdere keren haha.

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 2. The vow kende ik volgens mij niet maar hey channing tatum speelt erin dus dan moet ik hem wel kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. The other woman is zo leuk ja haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kan eigenlijk niks anders zeggen dan dat ik het er mee eens ben :D
  Safe Haven is ook heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Yessss, helemaal mee eens! Ik had The Vow en The Other Woman al gezien en nou heb ik dinsdag voor het eerst TFIOS gezien. Alle drie top films! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. The vow is prachtig - WAUW, the other woman is de meest geweldige film ooit - kut mannen - en the fault in the stars vind ik het verhaal prachtig. Zeker aanraders deze films.

  BeantwoordenVerwijderen