donderdag 4 juni 2015

What makes me happy #26 - Sushi, MAC en lieve kinderen


Time flies when you're having fun! Er zijn alweer twee weken voor bij en dat betekend dat ik weer een lijstje vol met fijne geluksmomentjes voor jullie heb. Nooit verkeerd om je dag te beginnen - of te eindigen natuurlijk- met een flinke dosis positiviteit, toch? Let's go!  


- Ik blijf het misschien maar zeggen, maar jullie lieve reactie's doen mij ook echt onwijs veel goed. Inmiddels bestaat Blog by Deslie alweer een jaar, maar nog steeds word ik blij van elke bezoeker en lieve reactie die we krijgen. De blog is flink aan het groeien, en het is zo fijn dat al het harde werk ook echt beloond wordt <3. Doe jij trouwens al mee aan onze verjaardag winactie?- MAC heeft mijn hart veroverd en ik werd opslag verliefd op Pink Plaid toen ik deze ging testen in de Bijenkorf. Ik kon het dan ook niet laten om hem af te rekenen en er een review van te maken <3

- Ik ben echt dol op kinderen. Mijn neefjes en stagekindjes zorgen echt voor een grote lach op mijn gezicht. De grappige uitspraken of lieve woordjes zoals ' wat zie je er mooi uit Denise!' terwijl ik make- up loos en in een joggingbroek op het face time beeldscherm te zien ben laten mij smelten. Of een stagekindje die best afstandelijk is en het liefst alleen is, maar dan opeens bij mij op schoot kruipt... <33

- Ik liep naar mijn fiets na een stagegesprek toen er een meisje van een jaar of 8 naar mij toe kwam om me te vertellen dat ik mooie schoenen had. Ik vond het zo lief en bijzonder dat ze me dat kwam vertellen terwijl ze me niet kende. Moeten we niet gewoon vaker vreemden een complimentje geven als we vinden dat ze mooie kleren oid dragen? Met zo'n opmerking kan je echt iemands dag maken!- Hahah, het begint een beetje standaard te worden de afgelopen periode, maar ik ben dus weer naar dat ene Volendamse duo geweest. Dit keer mocht ik ze bewonderen vanaf rij 1. Wiehoee! Volgende week ga ik nog één keer. En wel in het allermooiste theater van heel Nederland. Carré! En oh, dan is het even genoeg geweest en ga ik een paar maandjes niet hihi <3

- Aangezien ik toch in Brabant was voor de theatertour, besloot ik dat ik dan ook net zo goed kon afspreken met lieve Loes. Een plog van deze dag kan je hier vinden. Vriendinnetje, Starbucks, wijn, make-up en sushi. Wat kan een mens zich nog meer wensen? <3- De shoppingsessie met Loes sloten we af met sushi. Ooh voor wat goede sushi kan je me echt wel wakker maken. Heb jij al eens in een sushi restaurant gegeten?

- Je hebt het gisteren hier al kunnen lezen, maar ik heb nu echt officieel een stage voor volgend schooljaar. Ik heb er echt zoveel zin in! <3

Jaa, wat een fijne geluksmomentjes zijn er toch gebeurd de afgelopen twee weken. Ik merk dat ik sinds we de What makes me happy rubriek hebben, veel meer kijk naar die positieve momentjes. Zó fijn <3

Waar word jij nou écht blij van?

Liefs,
Denise

                                  Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?


14 opmerkingen:

 1. Heerlijke geluksmomentjes! Wat een leuke foto met Nick en Simon! We moeten vreemden inderdaad vaker een complimentje geven, daar wordt iedereen toch blij van?!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ah wat een super leuk lijstje, ik heb al een tijdje geen sushi meer gegeten en moet het misschien binnenkort maar weer eens gaan eten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks Alexa! Jaaa echt zo lekker! We moeten tijdens onze meeting ook maar even 'wat' sushi gaan eten <3

   Verwijderen
 3. Ah zo lief als zo'n kindje naar je toe komt. Te schattig! Daar smelt ik van weg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kei lief dat dat meisje dat kwam vertellen over je schoenen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat lief dat dat meisje kwam over je schoenen haha! Ah ja pink plaid is een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je stage!! En ah, zo lief dat dat meisje komt zeggen dat je mooie schoenen hebt, dat zouden volwassenen ook moeten doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kinderen zijn zo lekker eerlijk. Gisteren op mijn werk kwam er een jongetje nog speciaal terug om te vertellen dat hij zijn ijsje toch wel opgekregen had, zooo lief! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kinderen zijn zo lekker eerlijk. Gisteren op mijn werk kwam er een jongetje nog speciaal terug om te vertellen dat hij zijn ijsje toch wel opgekregen had, zooo lief! <3

  BeantwoordenVerwijderen