zondag 21 juni 2015

Essie WatermelonEssie heeft mijn hart veroverd. In ongeveer een jaar tijd is mijn stash flink uitgebreid. Ondanks dat de lakjes echt onwijs mooi zijn, vind ik €9,99 toch wel een beetje veel geld voor een nagellak. Dus koop ik ze vaak in de aanbieding. Wat heel wat scheelt. Hier kon je lezen hoe ik een waardebon twv €50,- kon besteden bij Makeupmusthaves. Ik kon het niet laten om er een Essie lakje bij te bestellen. Het werd Watermelon en ik ben er nu al dol op. Kijk je mee?
Watermeloen? Yes! Helemaal! Als ik naar mijn nagels kijk zie ik al helemaal voor me hoe ik gekleed in een zomers jurkje achter in de tuin een lekkere sappige watermeloen eet. De kleur doet zijn naam dus zeker eer aan! De kleur zit een beetje tussen rood en roze in. Echt prachtig!


Zelfs op mijn veel te korte nagels vind ik de kleur echt super mooi! Hij dekt heel goed, op de foto hierboven heb ik twee laagjes opgebracht. Ook is het kwastje echt onwijs fijn, waardoor opbrengen niet zo heel moeilijk is. Zelfs niet voor iemand zoals ik, die niet zo'n held is in nagellak opdoen. Essie, hoe doe je dat toch? Ik ben wederom weer dol op een nagellak van jullie merk. Watermelon, ik ga jou nog vaak dragen! <3

Wat vind jij van deze kleur?

Liefs,
Denise

                                        Volg jij mij al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

11 opmerkingen: